2777
2789

خانوما خواهرم چند ماهه ازدواج کرده و دومادمون کلن میخواد با منو خواهرموداداشام راحت باشه خواهرمم بهمون گفتم که شوهرش اونجوری گفته گفتیم چ اشکالی داره خوب اونم تازه یکی از خانوادس

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بعد که اومد من باهاش شوخی میکردم اما حد فاصل و نگهداشتم اونم جوابمو با شوخی میداد و همگی میخندیدیم ولی انگار خواهرم خوشش نیومد منم اینطور دیدم یکم بااونم شوخی کردم و سر ب سرش گذاشتم بهتر شد ولی احساس میکنم از شوخیامون بد برداشت کرده!!!!

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
راحتی در چه حد؟

مثلا مثل خواهر برادر 

بعد که اومد من باهاش شوخی میکردم اما حد فاصل و نگهداشتم اونم جوابمو با شوخی میداد و همگی میخندیدیم و ...

خوشم نمیاد

از زنهای اینطوری .همش فکر میکنن همه میخوان شوهرشونو بدزدن...ناراحت نشیا استارتر منظورم فقط خواهرت نیست کلی گفتم

کاش قلبها در چهره بود...
خب اگه خواهرت بی جنبست شوخی نکن

خودش میخواست همیشه میگفت شما ب شوهرم کم توجه ای میکنید اون میخواد مثه اعضای خانواده باشه شما نمیخوایدو اینا

خوشم نمیاد  از زنهای اینطوری .همش فکر میکنن همه میخوان شوهرشونو بدزدن...ناراحت نشیا استارتر من ...

ن در کل ی خورده بد دله بنظر خودشم شوهرش خیییلی خوشکل و خوشتیپه ک اغراقم قاطیشه اونجورام نیس

خودش میخواست همیشه میگفت شما ب شوهرم کم توجه ای میکنید اون میخواد مثه اعضای خانواده باشه شما نمیخوای ...

نمیدونم چی بگم خواهرت از یه طرف بگه تحویلش بگیرین شوهرمو احساس راحتی کنه از یه طرف شما شوخی کنی ناراحت بشه نمیشه که،زیاد باهاش حرف بزنید تو بحثاتون شرکتش بدین منظورم دامادتونه