2821
2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 25 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خودم اگر میشد که باز مادر بشم که نمیشه، و اگر پسر دار میشدم اسمش رو جامین میذاشتم.

ولی پدر خدابیامرزم آرزو داشت و وصیت کرد که اگه من پسر دار شدم اسمش رو اشکبوس بذارم.

که متاسفانه امکان پذیر نیست .

🌹🌹 در ضمن مادر شدنت مبارک عزیزم امیدوارم کوچولوت زیر سایه ی پدر و مادرش روزهای خیلی شادی داشته باشه...آمین

ربطی نداره عزیزم من معتقدم و عاشق ائمه اما اعتقاد با دوست داشتن یه اسم دوچیز مخالف هم هستن کلا اس ...

می تونی اسم پسر گلتو از اسامی ائمه انتخاب نکنی ولی در بکار بردن جمله ها باید بیشتر دقت کنیم عزیزم.انشالله خدا و نزدیکتریت افراد به خدا نگه دار شما ونی نی هاتو وزندگیتون باشن.

چرا تا سال پیش به اسم ائمه نمیگفتن اسم عربی؟!

باید مواظب باشیم که ماها خدانکرده ناخاسته وارد بازی نشیم وترویج ندیم فراموشی یاد ائمه رو.

وگرنه هر کس مختاره برای نی نی که نه ماه تو دلش وچندین سال بیرون از شکمش زحمت می کشه اسم زیبا بذاره.

روی دخترتم ببوس.

می تونی اسم پسر گلتو از اسامی ائمه انتخاب نکنی ولی در بکار بردن جمله ها باید بیشتر دقت کنیم عزیزم.ان ...

من هیچ حرف بدی تو کلماتم بکار نبردم که بخوام رعایت کنم

لطفا تو اینجور تاپیکا بحث رو به جاهای دیگه نکشین مسئله اینجا پیشنهاد اسم بود نه که اسم ائمه یا اسم عربی

من قربون ائمه هم میشم 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز