قرررمز مدیر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 1129 عنوان پاپ اسمیر🤨 | مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 18 پست سلام خانوم گل هاامروز میخوام برم واسه اولین بار آزمایش پاپ اسمیر بدم میترسم 😔از وقتی هم تصمیم گرفتم آزمایش بدم یه درد ها عجیبی میگیره که تاحالا نداشتم. 🙁 مامان فدات بشه بی صبرانه منتظر شنیدن صدای قلبتم عزیزدلم 😍😍😍 1397/07/16 | 12:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نسرین_گندم عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 6 من بعد ۵ سال ازدواج هنوز موقع نزدیکی درد دارمچون تا حالا مشکلی نداشتم اصلا دکتر زنان و معابنه هم نرفتم کلا میترسم مخصوصا از آزمایش پاپ اسمیرچه کنم؟؟؟؟
قرررمز مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 1129 سلام منم به شدت میترسم اصلا نترس اونجوری که فکر میکنی نیست و درد نداره مامان فدات بشه بی صبرانه منتظر شنیدن صدای قلبتم عزیزدلم 😍😍😍
قرررمز مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 1129 من بعد ۵ سال ازدواج هنوز موقع نزدیکی درد دارم چون تا حالا مشکلی نداشتم اصلا دکتر زنان و معابنه هم ن ... درد داشتن بعد 5سال میتونه خودش مشکل باشهنمیخوام نگرانت کنم عزیزم ولی حتما برو دکتر انشالله که در سلامت کاملی ولی برو خیالت راحت میشه. 😘☺️ مامان فدات بشه بی صبرانه منتظر شنیدن صدای قلبتم عزیزدلم 😍😍😍