2777
2789

[QUOTE=71100443]من سر پسر اولم خلفی بودم از ۱۶ کاملا حس کردم ،اینبار قدامی هستم ،از هفته ۲۱ اونم کم حس کردم [/QUOTEآره منم ۲۰ رو پر کردم اما یه کمممم میفهمم

خدایا معجزه ات رو به سلامت بزار توی بغلم🙏👪
جفتتون قدامیه؟جنسیت چیه؟ من ۲۰ رو پر کردم اما هنوز واضح نیس خودم‌میفهمم فقط اونم خیلی کم و ناواضح😢

اره عزیزم قدامیه و پسر منم نگرانم اخه منم هیلییی کم حس میکنم یک روز کامل میبینی اصلا هیچی متوجه نمیشم دیگه اینا همه بخاطر جفته وگرنه خودمم لاغرم و هیچ چربی شکمی ندارم فک‌میکردم زثدتر از بقیه متوجه بشم ولی میبینم انگار نه انگار منم الان داخل هفته نوزده هستم تا ۲۲هفته ان شالله واضح میشه هرچی بزرگتر بشه واضحتر میشه نگران نباش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از ۱۵ هفته حس کردم ولی نمیدونم خودش بود یا ن ... مثل ضربان یه قلب ...  الان ۲۲ هفته ام , ول ...

عزبزم فک کنم واسه شما هم قدامیه

[QUOTE=71100443]من سر پسر اولم خلفی بودم از ۱۶ کاملا حس کردم ،اینبار قدامی هستم ،از هفته ۲۱ اونم کم ...

طبیعیه خب نگران نباش،

به آنچه ناامیدی امیدوارتر باش تا بدانچه امیدواری، موسی رفت برای اهل و عیالش آتش بیاورد خدا با او سخن گفت
اره عزیزم قدامیه و پسر منم نگرانم اخه منم هیلییی کم حس میکنم یک روز کامل میبینی اصلا هیچی متوجه نمیش ...

الهی آمییین

بعد دفه دوم كه گفت خلفي وضعيت بچه هم گفت بريچه

بریچ یعنی بچه با پاست ولی اونم تغییر میکنه سرش بیاد پایین میگن سفالیک

جفت قدامی نرمال نیس مگه ؟؟جفت خلفی فکنم خطریه اره ؟؟

هر دو تاش نرماله گلم نحوه ی قرار گیری جفت رو میگن قدامی یا خلفی

فقط حفت سرراهیه ک یکمی نیاز ب مراقبت داره 

و توی جفت قدامی باید مواظب بود ب شکم ضربه وارد نشه همین

وگرنه دو عادیه