2777
2789
عنوان

زن داداشم ماهه یا هرزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 42266 بازدید | 205 پست
طبق معمول همه دنیا میخوان شوهر زنای مذهبی رو بدزدن

وا چه ربطی به زنای مذهبی داشت؟دوباره شروع کردید؟

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ذقیقااااا یه حرص پنهانی میبینم منم

وای وای خواهرشوهرای منو ببینی وقتی به شوهرم میگم به مهمونا چای یا میوه بگیر....  

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

دور از جون استارتر.ولی حالم از خواهر شوهرا به هم می خوره. خود من کلاً کار به کسی ندارم و خواهر شوهر ...

اگه یکی ک جزکم حرفی ازش چیزی ندیدی چشش ب یه مرد بیافته غش غش بخنده و شیرین بازی در بیاره ب نظر تو مشکل خواهر شوهر س؟؟؟

حال من بد نیست اقلا حسود نیستم 😍😍
از سر کاملا پوشیده ولی هرگز ساپورت و جوراب  نمی پوشه . اینم بگم خونوادش ب حدی بستن ک جلو باباش ...

پس بیچاره عقده داره برادرتون متوجه نشده؟دو تا سینه میندازه بیرون

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
وای خدایه من خیلی بده تهمت خیلی بده شاید اون حواسش نیست شماخیلی خیلی ذهنت مخربه وای وای گناه بزرگیه ...

این که سینتو جلو نامحرم بپوشونی حواس میخواد😕😕😕 دیگه همیشه حقو ندین به زن داداش 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
اگه یکی ک جزکم حرفی ازش چیزی ندیدی چشش ب یه مرد بیافته غش غش بخنده و شیرین بازی در بیاره ب نظر تو مش ...

شما همه تون عضو یه خانواده این.بگو بخند طبعیه.نمیشه که دور هم دست به سینه بشینید

خدایا شکرت بابت همه چی❤❤

هیچ کاری نکن مگه باید کاری کنی . من زمانی برام پیش اومد که با یه دختر و شوهرم تو یه اتاق بودم دختره دانشجو بود خیلی راحت روسریشو مانتوشو دراورد نشست شوهرمم اب از لبو لوچش را افتاده بوده بود مجبور بودم یه روز کامل این جوری سر کردم

وا چه ربطی به زنای مذهبی داشت؟دوباره شروع کردید؟

مذهبی های افراطی نی نی سایت رومیگم.شما رو نمیدونم و قصدم توهین به همه نبود ولی خیلیا رو دیدم زن داداش یا خاری و...رو متهم میکنن به اینکه میخوان مخ شوهرا رو بزنن.چرا؟چون روسری نمیپوشه یا با شوهره حرف میزنه میخنده.

یکی ندونه فکر میکنه شوهره ریتیک روشنه

کاش قلبها در چهره بود...
حالا یکی بگه من چ کنم. ب خدا وقتی میره تو چش شوهرم دیونه میشم

کاملا حق داری، خدانکنه زنی اراده کنه مردی رو از راه بدر کنه، تازه عشوه و اداهای زیر زیرکی که فقط خود اون مرد متوجهش میشه خیلی خطرناکتر از اون نمایشهای عمومیشه