دوستان قبلا توضیح دادم چند ساله ب این سایت سر می زنم ولی الان اونقد تحت فشارم ک میخوام حرفای دلمو بزنم.
داداش من مثل خیلی از مردای دیگه اولین ملاکش برای ازدواج زیبایی بود و بعد حجاب. اگه ی ذره موی ماها بیرون بیفته فورا عصبانی میشه. خلاصه بعد از چندین سال سخت گیری زن داداشمو ک یکی از فامیلا معرفی کرده بود پسندید. چادری بود. خیلی خوش برخورد و خنده رو. چهرشم خیلی خوبه. خلاصه معیارای داداشمو داشت و الان 14 ساله زیر ی سقفن و داداشم روز ب روز عاشق تر میشه.
اینم بگم داداش من یکی از نمونه های بی نظیر تو مرداس. هرگز دوس دختر نگرفت. قیافش خوبه. سالمه. بسیار خونواده دوست. دست و دل باز. دلسوز و.... ک البته در جوار زن داداش الان کمی خسیس شده ولی باز برای خونوادش عالیه. اینقدی بگم ک هرگز با بدترین کارای زنش صداشو بالا نمی بره. حسابی هواشو داره همه جا.
زن داداش نگو بلا بگو... هر وقت چیزی ب دلش نباشه اخم و تخم و زورگویی تا بهش برسه...
از طرفی اونقدری سیاست داره ک وقتی از هر کس متنفر باشه بیشتر بهش لبخند می زنه.دخترای دیگه بعد ازدواج تا بخوان ب خودشون بیان و اخلاق شوهرو بشناسن و دست از احساست بردارن 4 سالی طول می کشه. اما این از اولش عین زن با تجربه رفتار می کرد. گاهی از دست دادشم عصبانی میشه حس می کنم زبونم لال ب مرگش راضیه. خیلی خیلی بی احساس و کم حرفه. ولی زمان بحران و دعوا قشنگ دل طرف رو ب دست میاره.