2777
2789
عنوان

بی بی منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 27 پست
ایشالا باردار نیستی نگران نباش منم از این شبای پر استرس زیاد تجربه کردم ولی احتمالا برای تغییر فصله ...

به خدا امروز نماز حاجت خوندم بخاطر اينكه نباشم

شايد خنده دار باشه 😐ولي من معمولأ هر ماه سر وقت ميشدم الان عقب افتاده  خيلي استرس دارم 

به خدا امروز نماز حاجت خوندم بخاطر اينكه نباشم شايد خنده دار باشه 😐ولي من معمولأ هر ماه سر وقت ميش ...

دقیقا درکت میکنم منم یادمه اینقدر نذر کرده بود اون موقع که نمیخواستم که بعد که فهمیدم نیستم تا چند ماه داشتم نذرامو ادا میکردم😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای چقدر انرڗی مثبت بهم دادی خداکنه 😭😭سرما خوردگی شدیدم دارم امروزم که بی بی منفی شد دیگه خیلی ر ...

غصه نخور عزیزم انشالا که بارداری ولی اگه خدانکرده نبودی اگه جفتتون سالم باشین حداکثر تا یکسال دیگ مادر میشی

بیا لبخند بزنیم بدون انتظار هیچ پاسخی از دنیا...
غصه نخور عزیزم انشالا که بارداری ولی اگه خدانکرده نبودی اگه جفتتون سالم باشین حداکثر تا یکسال دیگ ما ...

انتظار کشیدنش خییلی سخته اینکه هر ماه کلی امید داشته باشی بعد نتیجه نگیری 😭

دقیقا درکت میکنم منم یادمه اینقدر نذر کرده بود اون موقع که نمیخواستم که بعد که فهمیدم نیستم تا چند م ...

دعا كن منم نباشم منم دعا ميكنم برات بي بيت اين دفعه مثبت بشه ان شاالله

میدونم منم انتظار میکشم و چند بارم توهم بارداری زدم😂

من که این دفعه اینقدر دلم همه چی میخاست و کلی خرج گذاشتم رو دست همسری😂😂همش فکر میکردم ویار دارم .ولی الان درد شدید زیر دل دارم نمیدونم دارم پری میشم یا واسه لانه گزینی😭

من که این دفعه اینقدر دلم همه چی میخاست و کلی خرج گذاشتم رو دست همسری😂😂همش فکر میکردم ویار دارم .و ...

انشالا که لانه گزینی استرس نداشته باش هرچی خیر باشه همون میشه صلوات بفرس آروم بشی

بیا لبخند بزنیم بدون انتظار هیچ پاسخی از دنیا...
انشالا که لانه گزینی استرس نداشته باش هرچی خیر باشه همون میشه صلوات بفرس آروم بشی

حالا اگه ایشالا تا سه چهار روز دیگه پریود نشم میرم آزمایش میدم شاید بی بی چکم اشتباه منفی شده☺