7setaresoheil مدیر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 648 عنوان بی بی منفی | مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 27 پست سلام دوستای گلم امروز بی بی چک کذاشتم منفی بود خییلی ناراحتم یه عالمه علایم داشتم که فکر میکردم برای بارداری 😭😭حالا ام منتظرم چند روز دیگه دوباره بزارم.به نظرتون احتمال داره مثبت بشه؟؟ 1397/07/16 | 01:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
٢٥ عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 1193 ایشالا باردار نیستی نگران نباش منم از این شبای پر استرس زیاد تجربه کردم ولی احتمالا برای تغییر فصله ... به خدا امروز نماز حاجت خوندم بخاطر اينكه نباشمشايد خنده دار باشه 😐ولي من معمولأ هر ماه سر وقت ميشدم الان عقب افتاده خيلي استرس دارم
7setaresoheil مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 648 به خدا امروز نماز حاجت خوندم بخاطر اينكه نباشم شايد خنده دار باشه 😐ولي من معمولأ هر ماه سر وقت ميش ... دقیقا درکت میکنم منم یادمه اینقدر نذر کرده بود اون موقع که نمیخواستم که بعد که فهمیدم نیستم تا چند ماه داشتم نذرامو ادا میکردم😂😂
سمیراlovebaby عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 1303 وااای چقدر انرڗی مثبت بهم دادی خداکنه 😭😭سرما خوردگی شدیدم دارم امروزم که بی بی منفی شد دیگه خیلی ر ... غصه نخور عزیزم انشالا که بارداری ولی اگه خدانکرده نبودی اگه جفتتون سالم باشین حداکثر تا یکسال دیگ مادر میشی بیا لبخند بزنیم بدون انتظار هیچ پاسخی از دنیا...
سمیراlovebaby عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 1303 ایشالا تو هم بزودی باردار بشی عزیزم ممنون گلم بیا لبخند بزنیم بدون انتظار هیچ پاسخی از دنیا...
7setaresoheil مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 648 غصه نخور عزیزم انشالا که بارداری ولی اگه خدانکرده نبودی اگه جفتتون سالم باشین حداکثر تا یکسال دیگ ما ... انتظار کشیدنش خییلی سخته اینکه هر ماه کلی امید داشته باشی بعد نتیجه نگیری 😭
٢٥ عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 1193 دقیقا درکت میکنم منم یادمه اینقدر نذر کرده بود اون موقع که نمیخواستم که بعد که فهمیدم نیستم تا چند م ... دعا كن منم نباشم منم دعا ميكنم برات بي بيت اين دفعه مثبت بشه ان شاالله
سمیراlovebaby عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 1303 انتظار کشیدنش خییلی سخته اینکه هر ماه کلی امید داشته باشی بعد نتیجه نگیری 😭 میدونم منم انتظار میکشم و چند بارم توهم بارداری زدم😂 بیا لبخند بزنیم بدون انتظار هیچ پاسخی از دنیا...
7setaresoheil مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 648 دعا كن منم نباشم منم دعا ميكنم برات بي بيت اين دفعه مثبت بشه ان شاالله ایشالا که نیستی پنچ تا صلوات برات فرستادم عزیزم که زودتر پری شی❤❤
٢٥ عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 1193 ایشالا که نیستی پنچ تا صلوات برات فرستادم عزیزم که زودتر پری شی❤❤ من برات ده تا ميفرستم كه ان شاالله مادر بشي
7setaresoheil مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 648 میدونم منم انتظار میکشم و چند بارم توهم بارداری زدم😂 من که این دفعه اینقدر دلم همه چی میخاست و کلی خرج گذاشتم رو دست همسری😂😂همش فکر میکردم ویار دارم .ولی الان درد شدید زیر دل دارم نمیدونم دارم پری میشم یا واسه لانه گزینی😭
7setaresoheil مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 648 من برات ده تا ميفرستم كه ان شاالله مادر بشي ممنونم دوست مهربونم❤❤انشاالله
سمیراlovebaby عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 1303 من که این دفعه اینقدر دلم همه چی میخاست و کلی خرج گذاشتم رو دست همسری😂😂همش فکر میکردم ویار دارم .و ... انشالا که لانه گزینی استرس نداشته باش هرچی خیر باشه همون میشه صلوات بفرس آروم بشی بیا لبخند بزنیم بدون انتظار هیچ پاسخی از دنیا...
7setaresoheil مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 648 انشالا که لانه گزینی استرس نداشته باش هرچی خیر باشه همون میشه صلوات بفرس آروم بشی حالا اگه ایشالا تا سه چهار روز دیگه پریود نشم میرم آزمایش میدم شاید بی بی چکم اشتباه منفی شده☺