نیییکی مدیر عضویت: 1397/06/25 تعداد پست: 1300 عنوان جنسیت نی نی کی مشخص میشه🤔😔 | مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 67 پست میدونم هفته ی ۱۸ مشخص میشه اما واقعا دلم میخاد ببینم چیه بگم پسرم دخترم!!!درسته هیچ فرقی نمیکنه اما ادم اگه بدونه تو ذهنش حداقل تصورش میکنه فعلا ک هفته ی ۱۱ هستممممم اللهم صل علی محمد وآل محمد 1397/07/16 | 01:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیییکی مدیر استارتر عضویت: 1397/06/25 تعداد پست: 1300 باید صب کنی عزیز دل مادر چشم 😍وقتی میخام تصورش کنم هی سر خودمو گرم میکنم ک چیزی تصور نکنم اللهم صل علی محمد وآل محمد
نیییکی مدیر استارتر عضویت: 1397/06/25 تعداد پست: 1300 من تو سیزده هفتگی رفتم سونو و گفتن پسره و درست بود خداحفظش کنه عزیزم سونو و غربالگری بهتون گفتن؟ اللهم صل علی محمد وآل محمد
دختر_صورتی عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 23123 عه سلام خواهر. خوبی؟ چ خبرا؟ پیدا میدا نیستی 😍 نینی چطوره؟ سیلام جیگررررر چطولی اتفاقا من پیدام چن روز پیش پ دادم ج ندادی نی نی هم خوبه سلام داره خاله جون قبول سفارشات انواع لوازم نمدی با بهترین کیفیت دوخت😊😊
نیییکی مدیر استارتر عضویت: 1397/06/25 تعداد پست: 1300 سونو غربالگری بری بهت میگن چیه،منم هفته ی پیش رفتم غربالگری فهمیدم نی نیم پسره هفته ی چندین شما؟فردا وقت دکتر دارم احتمالا این دفعه بفرسته غربالگری اللهم صل علی محمد وآل محمد
azii76 عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 8150 بچه ها بمن تو ۱۸ هفته گفت ممکنه اشتباه کرده باشه؟ سوال منم هست واقعا میشه؟؟🤔🤔 پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️
nilou70 عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 3759 خداحفظش کنه عزیزم سونو و غربالگری بهتون گفتن؟ مرسی عزیزم.غربالگری بهم جنسیتو نگفت.من تو سیزده هفته بدون نظر دکترم از خودم رفتم سونوی معمولی اونجا بهم گفتن.
دختر_صورتی عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 23123 چشم 😍وقتی میخام تصورش کنم هی سر خودمو گرم میکنم ک چیزی تصور نکنم افلین واقعا همینطوره ادم بیتابه بدونه چیه منکه عشق خرید کردنم فقط منتظر بودم بدونم چیه تا برم خرید اخرشم طاقت نیوردم روز قبل سونو رفتم کلی خرید کردم البته ی جورایی جنسینشو مطمعن بودم قبول سفارشات انواع لوازم نمدی با بهترین کیفیت دوخت😊😊
نیییکی مدیر استارتر عضویت: 1397/06/25 تعداد پست: 1300 بتات روز موعدت چند بود عزیزم؟ دوهفته بعد از پری زد بالای ۱۵۰ اما خب ازمایشگاه گف هر کی بتاش بالام باشه همینو میزنیم تیتر بتا هزینش فرق میکنه منم چون دکترم نخواست نگرفتم اللهم صل علی محمد وآل محمد
luxury عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 2784 سیلام جیگررررر چطولی اتفاقا من پیدام چن روز پیش پ دادم ج ندادی نی نی هم خوبه سلام داره خاله ج ... قربونت برم عشقم 😘❤ خوبم ب خوبیتنه بخدا هیچ پیامی نیومد برام... وگرنه جواب میدادم دیگه. من هرروز میام سایت... ای جونم سلاممو بهش برسون جیگر خاله 😘❤