2777
2789
عنوان

جواب انومالی😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 33 پست
برام دعا کن گلم منم بچمو بغل بگیرم صحیح وسالم باشه 

انشالله بسلامتی ..😍 چ زود فهمیدی بارداری من وقتی فهمیدم دوماهم بود تقریبا ۸یا۹هفته

خداجون مراقب نی نی تو دلم باش به خودت میسپارمش😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا دیر فهمیدی 

مال منم منظم بود حتی همیشه سرصبا پری میومد .نمیدونم انگاری بعد پری ماه قبلش لقاح انجام شده بود ک تا ماه بعد شد دوماه

سلام عزیزم 

بهت پیام دادم جواب ندادی 

درخواست دوستیم دادم قبول نکردی 

قرار بود بهم خیر بدی 

خیلییییی مبارک باشه 

خیلی خوشحال شدم 

دخملیتون مبارک باشه 

انشالله سالمو سلامت بیاد بغلت 

منم رفتم میام بهت خبر میدم 

اخه عکس نی نیامون خیلی باهم فرق داشت 

کیا بهت میگفتن پسره !!! 

برو بگو تشخیصشون اشتباه بوده😂😂😂 

بگو یه ناز دخمل دارممم 

❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹

سلام عزیزم  بهت پیام دادم جواب ندادی  درخواست دوستیم دادم قبول نکردی  قرار بود بهم ...

سلام عزیزم خیلی تو فکرت بودم نمیدونستم کجا بگردم دنبالت😂 در خاستتو ندیدم گلم انقد پیامارو الکی لایک میکنن کلی اعلان میاد نمیخونم ببخش.اره کلن برعکس بود مال توام برعکسه مال من دخمله مال تو پسره گلم .انشالله بسلامتی فارغ شیم😍😍😍😍😍😍😍😍

سلام عزیزم  بهت پیام دادم جواب ندادی  درخواست دوستیم دادم قبول نکردی  قرار بود بهم ...

همه میگفتن حتی متخصص 😂😂😂از رو ضربان قلب تو نی نی سایت هم از رو  مدل جمجمه .خیلی حس خوبی بود بند بند انگشتاشومیببنی😍😍😍

همه میگفتن حتی متخصص 😂😂😂از رو ضربان قلب تو نی نی سایت هم از رو  مدل جمجمه .خیلی حس خوبی بود ...

ای جاااااان  😍😍😍😍😍😍

کاش خدا برام نگهش داره ببینمش 

اخ دلممم خواستتت

نه بابا من همه علایم پسرونس خودمم حس مادریم میگه بچم پسره ولی شبیه دختراس قیافش😅😂😂

منم میام بهت خبر میدم 

خدا برات نگهش داره❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹