2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ميخوام جدا شم منتظرك درسم تموم بشه

خیلی ناراحت شدم ولی شک نکن خدا بهترینو برات رقم‌میزنه توکلت علی الله

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم
نه دیگه 😲😲😲😲 😦😦😯😯😯😓😓 اخه ۱۵ ساله و دوتا بچه 😓 ، اونم سه ، چهار ساله 🤤🤤

تو مناطق شمالی نزدیک مرز ترکمنستان...روستاهاش اینقدر زیادن این ازدواجا...دختره 15 ساله رو عقد میکنن به مرد 40 ساله...دختره 30 سالشه چون ترشیده میدنش به پیرمرد 60 ساله.مادرا از 10 سالگی فکر جهاز دختران ک زود عروسشون کنن...کجلی کارین...همکلاس ابتداییم دوم راهنمایی بودیم ازدواج کرد.چندوقت پیش دیدمش پنچ تا بچه داشت بزرگش 15 سالش بود پسرش...میگفت بعدسربازیش میخاد براش زن بگیره...اونوقت من تازه دخترم یکسالش نشده...28 سالمه...

اسفند ماهی ها خیلی خووبن❤️ من ۳۱ شهریور ۷۶ ام

عزیزززمیییی😗😗شهریوریام‌ماهن جدا میگم

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم
تو مناطق شمالی نزدیک مرز ترکمنستان...روستاهاش اینقدر زیادن این ازدواجا...دختره 15 ساله رو عقد میکنن ...

واااااااااااااای چه خبررررره باباااااا خب مثلا ی ۱۵ ساله با ی مرد ۲۲ ساله دیگه نه ۳۰ ساله 😩😩😲😲😲😯😟 عیب نداره گلم ، ایشالا نی نی شما هم فوری تا چشماتو رو هم بزاری بزرگ میشه 😘😘😘😘😘😘

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا