2777
2789
عنوان

این چه برخوردیه

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 28 پست
خوبی میمونمت جان  اصن دلم میخواست همون موقع کیفمو بردارم و برم با همه همینجوره با شوهر و همکار ...

ممنونم تو خوبی عزیزم ‌. ولش کن چیزی نگو ولی دنبال کار باش واقعا بی درکه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم تو خوبی عزیزم ‌. ولش کن چیزی نگو ولی دنبال کار باش واقعا بی درکه

به یکی از همکارا گفتم گفتم بهش خواهشا اگر کسی بهت زنگ زد نیرو خواست بگو من برم‌گفت باشه 

این همکارم بسیجی و حراستیه بهش‌زیاد واسه نیرو میگن

درخواست دوستی قبول نمیکنم

من خودم الان تو محیط کارم معذبم اما هم چون ساعت کاریم به برنامه های دیگم میخوره هم بخاطر حقوقش استعفا نمیدم. به نظرم بشین قشنگ با خودت خلوت کن خوبی ها و بدی های کارت رو بزار کنار هم ببین کدوم از کدوم سر تره. اگه بدی هاش بیشتر بود اول یه کار دیگه پیدا کن بعد از این کار بیا بیرون.

به یکی از همکارا گفتم گفتم بهش خواهشا اگر کسی بهت زنگ زد نیرو خواست بگو من برم‌گفت باشه  این ه ...

خوب کردی بازم جاهای مختلف بسپار

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من خودم الان تو محیط کارم معذبم اما هم چون ساعت کاریم به برنامه های دیگم میخوره هم بخاطر حقوقش استعف ...

دنبال کارم 

کارم از ۷صبح تا ۱ظهر با ۵۰۰تومن حقوقه 

ولی چون محیطش‌زنونس دوست دارم کارشو همین😞

درخواست دوستی قبول نمیکنم

کی گفته تحصیلات شعور#  میاره؟؟؟

کی گفته تحصیلات فرهنگ# میاره؟؟؟

چندتا ادم بی_سواد# بهت معرفی کنم که هزاربار شعورشون#   از مثلا باسوادا#   بیشتره؟

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))