2777
2789
فک نکنم تغییری ایجاد بشه بخواد عمه صداش بزنه😂 فقط اینکه حرام زاده نیس پوئن مثبتیه براش و وارث اصلیه ...

اون قسمت که سر جوراح و تریون از یه شهر قدیمی گذشتن اسمش یادم نیس یه تمدن قوی ......اون شهر رو خیلی دوس داشتم...........

این قافله ی عمر عجب می گذرد.     دریاب دمی راکه با طرب می گذرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالبه همسر من دید گفت بد نیس ولی تاحالا نشده بگه یه بار دیگه ببینم اما گات رو سه بار دیده

اتفاقا همسر من گات براش خیلی جذابیت نداره و به جز فصل هفت اصلا پیگیر نبود و گه گداری میدید  ولی برکینگ بدو پا به پای من دید  

حال خوب از درون میاد🌱🌸

اتفاقا همسر من گات براش خیلی جذابیت نداره و به جز فصل هفت اصلا پیگیر نبود و گه گداری میدید  ولی ...

اینجاس که متوجه تنوع سلیقه ها میشیم

منم گیم آف ترونز  دکستر بریکینگ بد وایکینگ دد استرانگر تینگز  و..... کلا منو همسرم عا ...

احری رو ندیدم

دکستر خوب بود مخصوصا که بالاخره تموم شد...........

ولی مت از دنریس زیاد خوشم نمیاد هرجا میره الکی عزیز میشه.

منم😕 تو یه فیلم سینمایی بازی کرده نقش پرستار یه پسر بچه بود؛ اونجا اصلا چهرش به زیباییش تو گیم نمیرسید 

در هر حالت اشتباهه😕    حسرت خوردنو میگم☺
منم😕 تو یه فیلم سینمایی بازی کرده نقش پرستار یه پسر بچه بود؛ اونجا اصلا چهرش به زیباییش تو گیم نمیر ...

ندیدم ولی تو ترمیناتور5هم هست.

بیشتر خوشگلیش برای موهای روشنشه خاصه.

وگرنه سانسا خوشگلتره

دیدید راب چحوری به فنا رفت!میگم کاش عاشق اون پرستاره نمیشد مثل ادم دوماد اون پیرمرده میشد