تهدیگ مدیر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 1330 عنوان گیم اف ترونز | مشاهده متن کامل بحث + 1985 بازدید | 228 پست کیا این سریال رو دیدنبیایید در موردش گفتگو کنیم این قافله ی عمر عجب می گذرد. دریاب دمی راکه با طرب می گذرد 1397/07/15 | 15:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تهدیگ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 1330 فک نکنم تغییری ایجاد بشه بخواد عمه صداش بزنه😂 فقط اینکه حرام زاده نیس پوئن مثبتیه براش و وارث اصلیه ... اون قسمت که سر جوراح و تریون از یه شهر قدیمی گذشتن اسمش یادم نیس یه تمدن قوی ......اون شهر رو خیلی دوس داشتم........... این قافله ی عمر عجب می گذرد. دریاب دمی راکه با طرب می گذرد
تهدیگ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 1330 عه صد هم تو اين رنج هست؟ پس برم واكينگ دد رو دان كنم شروع كنم اره به قول معروف تین ایجریه این قافله ی عمر عجب می گذرد. دریاب دمی راکه با طرب می گذرد
sindiii عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 11092 جالبه همسر من دید گفت بد نیس ولی تاحالا نشده بگه یه بار دیگه ببینم اما گات رو سه بار دیده اتفاقا همسر من گات براش خیلی جذابیت نداره و به جز فصل هفت اصلا پیگیر نبود و گه گداری میدید ولی برکینگ بدو پا به پای من دید حال خوب از درون میاد🌱🌸
تهدیگ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 1330 اتفاقا همسر من گات براش خیلی جذابیت نداره و به جز فصل هفت اصلا پیگیر نبود و گه گداری میدید ولی ... اینجاس که متوجه تنوع سلیقه ها میشیم این قافله ی عمر عجب می گذرد. دریاب دمی راکه با طرب می گذرد
تهدیگ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 1330 ولی مت از دنریس زیاد خوشم نمیاد هرجا میره الکی عزیز میشه. این قافله ی عمر عجب می گذرد. دریاب دمی راکه با طرب می گذرد
عسل۰َ۰َ عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 2281 منم گیم آف ترونز دکستربریکینگ بدوایکینگ دداسترانگر تینگز و..... کلا منو همسرم عاشق فیلمیم😍 در هر حالت اشتباهه😕 حسرت خوردنو میگم☺
تهدیگ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 1330 منم گیم آف ترونز دکستر بریکینگ بد وایکینگ دد استرانگر تینگز و..... کلا منو همسرم عا ... احری رو ندیدمدکستر خوب بود مخصوصا که بالاخره تموم شد........... این قافله ی عمر عجب می گذرد. دریاب دمی راکه با طرب می گذرد
عسل۰َ۰َ عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 2281 ولی مت از دنریس زیاد خوشم نمیاد هرجا میره الکی عزیز میشه. منم😕 تو یه فیلم سینمایی بازی کرده نقش پرستار یه پسر بچه بود؛ اونجا اصلا چهرش به زیباییش تو گیم نمیرسید در هر حالت اشتباهه😕 حسرت خوردنو میگم☺
عسل۰َ۰َ عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 2281 احری رو ندیدم دکستر خوب بود مخصوصا که بالاخره تموم شد........... تموم نشد؛ فصل ۹ رو دارن میسازن😀 در هر حالت اشتباهه😕 حسرت خوردنو میگم☺
عسل۰َ۰َ عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 2281 احری رو ندیدم دکستر خوب بود مخصوصا که بالاخره تموم شد........... آخری در حد بقیه نیست؛ کلا دو فصل بود و معمولی در هر حالت اشتباهه😕 حسرت خوردنو میگم☺
sindiii عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 11092 منم گیم آف ترونز دکستر بریکینگ بد وایکینگ دد استرانگر تینگز و..... کلا منو همسرم عا ... وای دکسترو اصلا دوست نداشتم حال خوب از درون میاد🌱🌸
تهدیگ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 1330 منم😕 تو یه فیلم سینمایی بازی کرده نقش پرستار یه پسر بچه بود؛ اونجا اصلا چهرش به زیباییش تو گیم نمیر ... ندیدم ولی تو ترمیناتور5هم هست.بیشتر خوشگلیش برای موهای روشنشه خاصه.وگرنه سانسا خوشگلترهدیدید راب چحوری به فنا رفت!میگم کاش عاشق اون پرستاره نمیشد مثل ادم دوماد اون پیرمرده میشد این قافله ی عمر عجب می گذرد. دریاب دمی راکه با طرب می گذرد
sindiii عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 11092 منم گیم آف ترونز دکستر بریکینگ بد وایکینگ دد استرانگر تینگز و..... کلا منو همسرم عا ... 13 دلیل برای اینکه رو دیدید؟ حال خوب از درون میاد🌱🌸
تهدیگ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 1330 وای دکسترو اصلا دوست نداشتم خوب بود که.خواهرش دبی رو دوست داشتم چقد فداکاری کرد این قافله ی عمر عجب می گذرد. دریاب دمی راکه با طرب می گذرد
عسل۰َ۰َ عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 2281 سریال "۱۳ دلیل برای اینکه" هم بد نیست؛ دو فصلش اومده؛ البته دومیش فکر کنم کامل نیومده🤔 ما فقط فصل اولو دیدیم فعلا در هر حالت اشتباهه😕 حسرت خوردنو میگم☺