تهدیگ مدیر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 1330 عنوان گیم اف ترونز | مشاهده متن کامل بحث + 1985 بازدید | 228 پست کیا این سریال رو دیدنبیایید در موردش گفتگو کنیم این قافله ی عمر عجب می گذرد. دریاب دمی راکه با طرب می گذرد 1397/07/15 | 15:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاییزان۹۷ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 1365 کقیفنیس دیگه کمی صحنه داره ولی بازی سیاست رو خوب نشون میده همجنس گرایی و رابطه خواهر و برادر آخرشم که عشق دو تا نقش اصلی: عشق عمه و برادرزاده ولی واقعا جذابه ... مخصوصا که میخوان متحد بشن علیه وایت واکرا یا خواهر و برادرای جان اسنو هر کدوم داستاناشون جذاب بود برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :) جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆
تهدیگ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 1330 یه سریال دیدمفک کنم اسمش بیگانه بودجریان یه زن که بر اثر اتفاقای به صد سال یا بیشتر،گذشته میرت اونم خیلی دیدنی بوداون تو دوفصل تموم شد.اگه خواستید اسم دقیقش رو پیدا می کنم میذارم این قافله ی عمر عجب می گذرد. دریاب دمی راکه با طرب می گذرد
پاییزان۹۷ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 1365 اسم پسر کوچیکم اریاس خیلی حرص می خوره اینو می بینه خدا حفظشون کنه ولی این سریال برا رده سنیش مناسبه?چند سالشونه? برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :) جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆
پاییزان۹۷ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 1365 یه سریال دیدم فک کنم اسمش بیگانه بود جریان یه زن که بر اثر اتفاقای به صد سال یا بیشتر،گذشته میرت ا ... من عاشق فیلم و سریالایی هستم که محوریتش سفر در زمانه 🤗 برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :) جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆
تهدیگ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 1330 همجنس گرایی و رابطه خواهر و برادر آخرشم که عشق دو تا نقش اصلی: عشق عمه و برادرزاده ... خوب از این نظر اره......بین اونا هم عادی نیس و عجیبهالان بحث سر همینه که نسبت اسنو و دنریس دقیقا چیه و اگه اسنو بفهمه چه واگنشی نشون میده این قافله ی عمر عجب می گذرد. دریاب دمی راکه با طرب می گذرد
76_tarlan عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 10434 اونم من چند فصلش رو دیدم به همون مشکل سوپر نچرال دچار میشه یه سری وقایع هی تکرار میشه اگه ماورایی د ... اون تا فصل ٦ خيلي پرطرفدار بود بعدش كه الينا رفت دچار ريزش شداصيل ها هم ادامه اونه و خوبه
تهدیگ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 1330 من عاشق فیلم و سریالایی هستم که محوریتش سفر در زمانه 🤗 پس اینو ببین ضرر نمی کنی این قافله ی عمر عجب می گذرد. دریاب دمی راکه با طرب می گذرد
تهدیگ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 1330 خدا حفظشون کنه ولی این سریال برا رده سنیش مناسبه?چند سالشونه? اون نمی بینه11سالشهفقط بخشای اژدهاش رو می بینه این قافله ی عمر عجب می گذرد. دریاب دمی راکه با طرب می گذرد
76_tarlan عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 10434 فصل پنجش والت میره دنبال جسی ی تفنگی میسازه ک میزنه تمام خلافکارایی ک جسی رو گرفته بودن میکشه و ی تی ... چرا متنفر شد؟ از بقيه تير خورد؟
پاییزان۹۷ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 1365 خوب از این نظر اره...... بین اونا هم عادی نیس و عجیبه الان بحث سر همینه که نسبت اسنو و دنریس دقیقا ... فک نکنم تغییری ایجاد بشه بخواد عمه صداش بزنه😂 فقط اینکه حرام زاده نیس پوئن مثبتیه براش و وارث اصلیه برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :) جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆
تهدیگ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 1330 اون تا فصل ٦ خيلي پرطرفدار بود بعدش كه الينا رفت دچار ريزش شد اصيل ها هم ادامه اونه و خوبه همیندیگهببینن بیننده داره هی اب می بندن تو قصه و کشش می دنمن کلی سریال دیدم ولی اغلبشون تموم نمیشن هی ادامه دارن این قافله ی عمر عجب می گذرد. دریاب دمی راکه با طرب می گذرد
76_tarlan عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 10434 یه سریال دیدم فک کنم اسمش بیگانه بود جریان یه زن که بر اثر اتفاقای به صد سال یا بیشتر،گذشته میرت ا ... اره حتما مرسي
تهدیگ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 1330 سریال فرینج هم خیلی عالیه نویسنده اش همون نویسنده ی لاسته.نمی دونم شایدم کارگردانش،ولی عالیه این قافله ی عمر عجب می گذرد. دریاب دمی راکه با طرب می گذرد
تهدیگ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 1330 اره حتما مرسي می حای اسم اصلیش رو بذارم؟ این قافله ی عمر عجب می گذرد. دریاب دمی راکه با طرب می گذرد
آریااستارک عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 3993 همجنس گرایی و رابطه خواهر و برادر آخرشم که عشق دو تا نقش اصلی: عشق عمه و برادرزاده ... اون دو تا که از نسبت هم، خودشون خبر ندارنجان نمیدونه طرف عمه شه چه خبرتونه؟ چه خبرررتوونه؟