2777
2789

من شنیدم چایی سبز خشک رو باید بکوبی با عسل یه کرم مانند درست کنی بمالی به صورتت بعد از حداقل نیم ساعت و حداکثر ۲ساعت  بعد بشوری در هفته ۳ بار باید انجام بدی و خود چایی سبز هم دم کنی روزی یه فنجون بخوری 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

⚜ اعلام نتیجه یکی از اعضای محترم گروه😊🌹

🌺🍃🌺

🍎طب سنتی دکتر داود

@dr_davoud

عزیزم به این دکتر پیام بدید ،طب سنتی ،دکتر خوبی هستن،ان شاءالله خوب میشه گلم

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد

⚜ اعلام نتیجه یکی از اعضای محترم گروه😊🌹

🌺🍃🌺

🍎طب سنتی دکتر داود

@dr_davoud

عزیزم به این دکتر پیام بدید ،طب سنتی ،دکتر خوبی هستن،ان شاءالله خوب میشه گلم

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد
منم صورتم جا جوش داره .هزینه اش چقده؟

درموپن دکتر واعظ تو اصفهان انجام میده دستگاهاش رو از لندن آورده جلسه ای هفتصد سه چهار جلسه خوب میشه البته کل صورت ها ناحیه ای کمتره لیزر فرکشنال رو درست نمیدونم چقدره، ولی آدم به نظرم باید واسه خودش و اعتماد به نفسش خرج کنه پس گرون گرون نکنید خخخخ

خدایا منو به خواستم برسون خواهش میکنم 
[QUOTE=71025897]عزيزم حتما با يه طبيب سني مشاوره كن  از درون بايد پاكسازي بشي  بعدش هم برو ...

خانم محترم شما بهتره اطلاعاتت رو بالا ببري يه سرچ كن ببين ميكرونيدلينگ چيه بعد اظهار فضل كن 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من تقریبا صورتم مثل تو جای جوشاش مونده چهار جلسه رفتم میکرو ولی تاثیری نداشت

میگن فقط آر اف فرکشنال اونم هزینه هر جلسه اش خیلی زیاده

من فقط جوشام با راکوتان خوب شد الان حداقل جوش ندارم

جای جوش هم دیگه بشون عادت کردم شوهرم هم چیزی نمیگه چون منو با همین جای جوشا قبول کرد

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
تا حالا ک نه ...نمیدونم

یه چکاب بده .جوشات مثل جوشای هست که من میزدم .من تنبلی تخمدان داشتم .پوستمم خیلی چرب بود. من با دارو موقتی خوب میشدم .ولی بعد زایمانم خود به خود پوستم خشک شد و جوش هم نزدم دیگه

۲۸سال‌‌‌‌....چجور بفهمم کبدم هست؟؟بازوهام هم پراز جوش ریز شده.‌‌ی چندماهیه ک بیشتر شده..‌چند وقتی دی ...

عزیز یکی از دوستان شماره یک داروگیاهی رو گذاشته بود بهش دارو داده بود سر چهارروز جوشاش خوب شده بود هزینه داروهاشم شده بود۹۰

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت😍😍😍

بچه ها درموپن همه جا نداره ها بعدم دستگاه درموپنه کرم یا صابون نیست، کاری که میکنه اینه صورت رو زخم میکنه و باعث میشه سیستم ایمنی بدن به کار بیفته هم نسبت به جوش مقاوم شه هم جا جوش و کک مک از بین بره البته باید حواستون باشه زگیل یا خال نداشته باشین که پخش نشه با تشکر مدیریت نی نی سایت الکی مثلا خخخخ

خدایا منو به خواستم برسون خواهش میکنم 
یه چکاب بده .جوشات مثل جوشای هست که من میزدم .من تنبلی تخمدان داشتم .پوستمم خیلی چرب بود. من با دارو ...

والا دو سه ماه پیش ک دکار چکاب نوشت گفت فقط قند و چربیت لب مرزه

[QUOTE=71025897]عزيزم حتما با يه طبيب سني مشاوره كن  از درون بايد پاكسازي بشي  بعدش هم برو ...

به (زبان انگلیسی micro needling) نامیده می‌شود در واقع روش تحریک کلاژن سازی (Percutaneous Collagen Induction Therapy) می‌باشد که با تحریک مکانیکال پوست موجب ترمیم آسیب‌های ساختاری پوست می‌شود.

درمان القای کلاژن (CIT) برای از بین بردن خطوط ظریف، جای زخم و جوش و بهبود شرایط کلی پوست کاربرد دارد. در این عمل از سوزن‌های بسیار ظریف برای ایجاد آسیب‌های بسیار جزئی پوستی استفاده می‌شود تا تولید کلاژن و الاستین تحریک شود. فرایند ترمیم پوست به ضخیم‌تر شدن لایه درم و نرم‌تر شدن چروک‌ها می‌انجامد. پوست محکم‌تر و کشیده می‌شود، خاصیت کشسانی خود را بازمی‌یابد، چروک و خطوط ظریف کاهش چشمگیری می‌یابد، منافذ پوست کوچک‌تر می‌شود، گردش خون تحریک و شرایط کلی پوست بهتر می‌شود.

محض بالا بردن سواد و اطلاعات