2777
2789
مبارکه واسه منتظرا هم دعا کن

ان شالله که هممممه منتظرا مثل من شگفت زده بشن و باردار بشن به زودی 

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارکه عزیزم با اجازه استارتر یه سوال هم دارم امروز بی بی چک زدم رو خطT فقط قرمز شد رو جعبه نوشته اینجوری شد باید تکرار بشه تا حالا کسی اینجوری بوده باردار شده باشه

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔

اخه من‌ پسرم ۴ یا ۵ روز بعد موعد به زووووووور مثبت شد خیلی کمرنگ

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
مبارکه عزیزم با اجازه استارتر یه سوال هم دارم امروز بی بی چک زدم رو خطT فقط قرمز شد رو جعبه نوشته ای ...

اره باید دوباره بزنی

مثبتهههه مباركهههههه علائم چي داشتي؟ چندوقته اقدامي؟

من از همون فردای رابطه مشکوک

زیر دلم درد میکرد تیر میکشیدن تخمدانام

بعد چندرووز تکرر ادرار کمر درد پری درد زیر دل

داغی بدن خارش بدن

حساسیت و درد سینه 

ناخواسته بود عزیزم😐😢

به خدا انقد همه از اینکه دیر بچه دار شدن و پلی کیستیک و اینا حرف زدن همش حس میکنم دیگه هیچکس ناخواسته حامله نمیشه 

انشاالله منم به وقتش به راحتی حامله بشم 🙂 

چند سالته؟چند وقته ازدواج کردی؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 
به خدا انقد همه از اینکه دیر بچه دار شدن و پلی کیستیک و اینا حرف زدن همش حس میکنم دیگه هیچکس ناخواست ...

۲۳

۴سال عروسی کردیم

دوتا منظورت دو قلو هست؟ من موعد پری تست گذاشتم از این پررنگتر شد و بچم یه قله    

خب پس 

خیلی استرس دارم‌دوتا نباشن