2777
2789
دکتر پسرم دکتر سعید انوری

راستی من همون کلارا هستم.

داشتم کامنتامو تو این تاپیک میخوندم کلی خجالت کشیدم😳😳 نمیدونم چرا اشتباهاً یک بار گفتم دخترتون....

شرمنده با این وضعی که مدام حواس و فکرمون پیش بچه مریضمونه یکم طبیعیه بخدا.

نمیدونید چقدر در طول روز توی کارای شخصی و خونه سوتی میدم.دارم جدی جدی آلزایمر میگیرم بخدا.حافظه کوتاه مدتم به شدت ضعیف شده.تنها موردی که اصلا فراموشم نمیشه ساعت داروهای دخترمه...

بازم عذر میخوام.

عزیزم من تل ندارم. اگه یادتون باشه یک بار تلفنی حرف زدیم. رحمانی هستم. از چندوقت بعدش گوشیم خراب ...

بله بعدا که فکر کردم حدس زدم شما همون کلارا باشید، عزیزم من چندبار اومدم براتون پیام بذارم دیدم اکانتتون بسته است! بله دکتر پسرم از اول انوری بود و همچنان هم تحت نظر انوری هست، پیش یه دکتر دیگه ام بردم ولی راضی نبودم،از من ب شما پیشنهاد خواهرم برای اطلاع خودتون و بخاطر دخترتون چند روزم شده تلگ رام رو نصب کنید و بیاید توی گروه و تجربه مادرهایی ک بچه هاشون بیشتر از 4-5ساله درگیر این بیماری هستن رو بخونید!

من متوجه شدم کنترل تشنج ها در این بیماری خیلی سخته و در اکثر موارد غیرممکنه و تنها کاری ک میشه کرد کم کردن و خفیف کردن تشنج هاست، پسر من توی این 6-7ماه ک دارو میخوره دوبار تشنج هاش کم و قطع شد ک هر دوبار داروها بهاطر عوازض قطع شدن و ما فهمیدیم فقط زمانی ک کورتم مصرف میکنه تشنج ها کنترل میشه ک این اصلا خوب نیست، هنوز تشنج داره و فقط کمی خفیف شدن، داروهایی ک اللن میخوره لیسکانتین،لوبل،سابریل،کلوبازام هست.بهتون پیشنهاد میکنم به دکتر اسدی پویا توی شیراز مراجعه کنید تا حرف اخر رو همین اول بهتون بزنه ، منم توی فکرش هستم اگر شرایطم اجازه بده تا قبل از عید نوروز برم شیراز ، دکتر اسدی پویا بعد از نوروز میره خارج و تا پاییز نمیاد، این دکتر متخصص بزرگسالانه ولی اطفالم ویزیت میکنه و با چیزایی ک من توی گروه شنیدم بهترین تشخیص و راه حل برای تشنج های مقاوم رو.میده،امیدوارم جواب سوال هاتونو گرفته باشید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تشنج های پسرم با امپول سین اکتین کمتر شد و با قرص پردنیزولون کامل قطع شد، اما هر دو دارو کورتن هستن ...

عزیزم من خیلی وقت پیش جواب کامنت شمارو نوشتم ولی لحظه ارسال نت تموم شد و من دیگه فرصت سایت اومدن نداشتم چون همش بیمارستان بستری بودیم.ما دوروز پیش رفتیم اراک پیش دکتر شریعت مداری.دکتر بدی نیست.شربت اتوسوکسیمید تجویز کرد از دیروز آروم تره شکر خدا.

ولی تعداد داروهایی که میخوره خیلی زیاد شد.کفت چند وقت دیگه تلفنی بهتون میگم کدومشون رو قطع کنید.طی این تشنجا دکتر خودش که اصفهانه شربت لیسکانتین و سدیم والپرات و قرص نیترازپام و قرص فنوبار تجویز کرده بود و توپیرامات رو حذف کرد ولی چند وقتی که مرخص شدیم روزانه قرص دیاز پام آرومش میکرد و البته دوبار شیاف مقعدی دیازپام.برای همین رفتیم زیر نظر شریعت مداری بلکه فرجی بشه اونم دوروز پیش کنار داروهای قبلیش شربت اتوسوکسیمید و قرص استازولامید و ویتامین B6 تجویز کرد.درمورد تل بخدا گوشیم خراب شده.عزیزم شماره تون دستم بیاد تماس میگیرم.به امید خبرای خوب❤❤❤

عزیزم من خیلی وقت پیش جواب کامنت شمارو نوشتم ولی لحظه ارسال نت تموم شد و من دیگه فرصت سایت اومدن ندا ...

چرا بستری شد ؟ اون روز ک باهم صحبت کردیم گفتید تشنج ها کمتر شده و گاهی در ماه یک یا دو تشنج داره، دکتر محولاتی ب ما گفتن این تشنجا قطع نمیشن فقط خفیف میشن و همینجوری باید تحمل کنید، ولی ترکیب سابریل پردنیزولون تشنجای پسر منو قطع کرد ، البته پردنیزولون رو قطع کردیم و تشنج شروع شد ، الان داریم برای بار دوم امپول سین اکتین رو امتحان میکنیم ببینیم کنار سابریل میتونه تشنج رو قطع کنه یا نه ، پسرم لوبل و کلوبازم هم میخوره ، دکتری ک گفتید رو نمیشناسم ولی اگه داروهاش تاثیر مثبت داشته حتما ادامه بدید ، اتوسوکسمید هم دارویی ک بعضی از مادرای گروه برای بچه هاشون دادن و تشنج رو کنار فنوباربیتال و نیترازپام قطع کرده

چرا بستری شد ؟ اون روز ک باهم صحبت کردیم گفتید تشنج ها کمتر شده و گاهی در ماه یک یا دو تشنج دا ...

خیلی ناامیدم بخدا.اصلا نمیتونم باور کنم خوب نمیشه.دکتر شریعت مداری دکترِ خوبیه.یه بار شبکه سلامت ازش دعوت کردن فیلمش تو نت هست. ولی سنش بالا نیست.جوونه تقریبا.به ما گفت 90 درصد بچه های تشنجی با فنوبار خوب میشن 8 درصدشون با داروبازی.یعنی انقدر عوض میکنیم تا به یه دارو جواب بده. 1  درصدشون هم با همین آمپول سین اکتین که خودتون میگید خوب میشن و 1 درصد باقی مونده با رژیم درمانی که دیگه مرحله ی آخره.ولی احساس کردم یه چیزی رو کم گفت اونم بچه هایی هستن که اصلا خوب نمیشن و بقول شما تشنجاشون یکم خفیف میشه یا دفعاتش کمتر میشه😔

الهی بچه های ما اینطور نباشن😭😭😭😭😭😭

دارم افسردگی میگیرم بقرآن.دوست دارم بمیرم و این چیزارو نبینم و نشنوم..بخدا دخترم حیفه.خیلی باهوشه.دخترم از برج 4 تا همین 10 یک بارم تشنج نکرد.حالش عالی بود.راحت راه میرفت از این اتاق به اون اتاق میرفت.ولی حرف زدنش درحد همون مامان بابا و (به آبجیش) میگه: دد (و به آب و غذا) اَم. از اون موقع تغییری نکرده البته یه خصوصیت عجیب هم داره دخترم.کلماتی که یاد میگیره بعداز بیست روز یا کمتر کلا فراموش میکنه.به جز این چندتا که گفتم.مثلا آجی نگار رو قشنگ میگفت. یا اسم ابولفضل رو میگفت یا آب رو میگفت یا آجی اما همه شون فقط نهایت 20 روز طول کشید.اینا خیلی غم انگیزه بخدا.نمیدونم چی شد که این بلا به سرمون اومد......

بازم امیدمون به بالاسریه..خودش بچه هامونو نگه داره..هوا گرم تر بشه میرم پابوس محمدبن حسن.

خیلی معجزه داره.خیلیا رو شفاداده😭😭😭😭

میگم نمیشه با شماره شوهرم برم اون کانال بچه های تشنجی؟ آدرسشو میدید بی زحمت؟

سلام عزیزم، اره میشه چندتا پدر دیگه هم توی گروه هستن ک سوال میپرسن یا تجربه هاشونو میگه، ایدی یکی از مدیر های گروه رو میدم بهشون پیام بده ت لگرام تا عضوت کنن

@mohammadi1262

سلام عزیزم، اره میشه چندتا پدر دیگه هم توی گروه هستن ک سوال میپرسن یا تجربه هاشونو میگه، ایدی یکی از ...

سلام عزیزم.بازم ممنون.تو خصوصی پیام دادم انگار نیستش.

بازم لطف کردید😚😚

من هم کاردرمانی میرفتم هم گفتاردرمانی ، تنها جایی که  نتیجه گرفتم  کاردرمانی و گفتاردرمانی آیتن تو اسلامشهر بود .همه دکتراش هم با تجربه بودن و از تهران  میومدن، کلینیکش هم قدیمیه با سابقه است ، من خودم ده بار جا عوض کرده بودم خیلی سخت گیرم ولی نتیجه گرفتم که میگم ! خودم از تهران میرفتم اونجا. شماره اش هم 09013243301  و  56370748

بله من انقد تو این چند وقت بچم نتیجه گرفته از کلاسای گفتاردرمانی و کاردرمانی و تغییر کرده که به همه کلینیک مهسا مقدم تو تهرانپارس رو پیشنهاد میکنم. کلاسای حسی حرکتی هم دارن  که واقعا این کلینیک انگار ناراضی نداره کلا انقد که تعریف شنیدم. تلفنشونم اینه 77734456