خیلی ناامیدم بخدا.اصلا نمیتونم باور کنم خوب نمیشه.دکتر شریعت مداری دکترِ خوبیه.یه بار شبکه سلامت ازش دعوت کردن فیلمش تو نت هست. ولی سنش بالا نیست.جوونه تقریبا.به ما گفت 90 درصد بچه های تشنجی با فنوبار خوب میشن 8 درصدشون با داروبازی.یعنی انقدر عوض میکنیم تا به یه دارو جواب بده. 1 درصدشون هم با همین آمپول سین اکتین که خودتون میگید خوب میشن و 1 درصد باقی مونده با رژیم درمانی که دیگه مرحله ی آخره.ولی احساس کردم یه چیزی رو کم گفت اونم بچه هایی هستن که اصلا خوب نمیشن و بقول شما تشنجاشون یکم خفیف میشه یا دفعاتش کمتر میشه😔
الهی بچه های ما اینطور نباشن😭😭😭😭😭😭
دارم افسردگی میگیرم بقرآن.دوست دارم بمیرم و این چیزارو نبینم و نشنوم..بخدا دخترم حیفه.خیلی باهوشه.دخترم از برج 4 تا همین 10 یک بارم تشنج نکرد.حالش عالی بود.راحت راه میرفت از این اتاق به اون اتاق میرفت.ولی حرف زدنش درحد همون مامان بابا و (به آبجیش) میگه: دد (و به آب و غذا) اَم. از اون موقع تغییری نکرده البته یه خصوصیت عجیب هم داره دخترم.کلماتی که یاد میگیره بعداز بیست روز یا کمتر کلا فراموش میکنه.به جز این چندتا که گفتم.مثلا آجی نگار رو قشنگ میگفت. یا اسم ابولفضل رو میگفت یا آب رو میگفت یا آجی اما همه شون فقط نهایت 20 روز طول کشید.اینا خیلی غم انگیزه بخدا.نمیدونم چی شد که این بلا به سرمون اومد......
بازم امیدمون به بالاسریه..خودش بچه هامونو نگه داره..هوا گرم تر بشه میرم پابوس محمدبن حسن.
خیلی معجزه داره.خیلیا رو شفاداده😭😭😭😭