2777
2789
عنوان

خاطره بازی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 49 پست
وای چه بد🤣😂🤣😂 بیچاره بچه رو ساکت میکردن همش🤣

اره دقیقا بچه ماشالا ب همه کار زنا کار داشت یه بار خونه مادر شوهرم امادهشدیم بریم بیرون جلو در گفت زنعمو زنعمو منو نگاه گفتم بعله نگاه کرد ب صورتم گفت این رژگونت پررنگتره پیش همه انقد خجالت کشیدم 

ب قول یار قدیمیم 😍زندگی افسانه 😍افسانه هاست 😍هر کی دلبند به اوست😍دیوانه ی دیوانه هاست 

همسر ایندم اومده بود خونه ما تو اتاق من داشت لباسشو عوض میکرد منم حواسم نبود میخواستم از اتاقم رژلبمو ور دارم حواسم نبود درم باز بود سرمو انداختم رفتم داخل سرمو اوردم بالا دیدم تیشرت تنش نیست فقط شلوار پاش بود تیشرت تنش نبود کلا اقا منو میبینی عین احمقا اومدم بیرون رفتم اون یکی اتاق درم بستم داد زدم مامان یرو رژ منو از اتاق بیار مادر گرامیم گفت دستم بنده و بندرو ضایع کرد منم نیم ساعت از خجالت تو اتاق بودم بعدش اومدم بیرون روی سلیطم اومد بیرون رفتم جلو در کوبیدم به در دیدم اومد جلو در اینجوری کرد میخوای بری داخل گفتم اره پرو پرو میگه خب بیا برو عمم بود داشت لباس میپوشید خر😑😑😑

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نامزد بودم بعد بدون آرایش و داغون بودم پری هم بودم رفته بودم آزمایشگاه دانشگام یهو نامزدم زنگ ...

چقددددد حسااااس بیخیال بابا🤣

ولی خوب بود چه کارایی کردی تا بدون آرایش نبینتت🤣

"تولید مثل" اسمش روشه، اگه واقعا خوبید، مثل خودتونو تولید کنید. با تشکر
😑😑😑

اووووم واستا بفکرم  🤔

اها کارنامه اول دبیرستانم رو گرفتم نمره هام خوب شده بود برام خرگوش گرفتن و جشن دورهمی  اووم دیگه 

اها با دوستام میرفتیم بیرون خیابون گردی سینما کافیشاپ

اوووم دیگه -🤔

اها کلاس دوم دبیرستان با ۶ تا از رفقا بدون تانواده هامون رفتیم گرگان و مشهد خیلی  خوش گذشت 

اوووم دیگه داره کم کم یادم میاد  😁 شیطونی و خرابکاری هم تو مدرسه با دوستام میکردم خیلی 

دیگه  اینکه کسی رو که خیلی دوست داشتم از تهران اینجا امد ودیدمش دقیقا ۱۸ روز پیش خیلی خوب بود خیلی هم سوتی دادم جاش 🤣😂خواستم کلاس بزرم کفش پاشنه بلند پوشیدم به جدول کنار پیاده رو گیر کرد پاشنش افتادم  😶 کف دستمم خونی شد اون دستمو شست بلندم کرد با اینکه تپلم ولی نمیدونم چجوری زورش بهم رسید بلندم کرد 😁😂😂😂😂😂😂😂 خداییش روز باحال و خنده داری بودش ها 

یه دوست دارم از زمان مجردی دوستیم تمام خاطراتم با این دوستمه من متاهل ام دوستم نه ولی هیچی از صمیمتم ...

ترن هوایی واسه دوستت ترسناک تر بوده 🤣

ترس مامانشم اضافه شده😂😂

اره دقیقا بچه ماشالا ب همه کار زنا کار داشت یه بار خونه مادر شوهرم امادهشدیم بریم بیرون جلو در گفت ز ...

خاله زنکی بوده واسه خودش🤣😂

ما تو دوران عقد ک ماه رمضون بود من روزه بودم همسرم خونه ما بود کاری ک نمیتونستیم بکنیم  همسر خولو چل من ب من گفت فلانی ل بزوزه رو باطل نمیکنه منم عین اسکولا باور کردم الان یادش میافته میگه میخنده میگه چقد ساده بودی

ب قول یار قدیمیم 😍زندگی افسانه 😍افسانه هاست 😍هر کی دلبند به اوست😍دیوانه ی دیوانه هاست 
ترن هوایی واسه دوستت ترسناک تر بوده 🤣 ترس مامانشم اضافه شده😂😂

میدونست تفریح مون ۲ تایی باهمه همیشه میگفت خودتو دوستتو باهم چال میکنم😂😂هنوزم ترن سوار میشیم میگم ۵ دیقه دیگه خونه ای

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
همسر ایندم اومده بود خونه ما تو اتاق من داشت لباسشو عوض میکرد منم حواسم نبود میخواستم از اتاقم رژلبم ...

🤣🤣🤣🤣عب نداشت حالا که بالاتنه بوده دیگه

من یبار میخواستم برم دستشویی رفتم تو دیدم کسیه درو بستم اومدم اینور هول شده بودم دوباره درو باز کردم گفتم ببخشید و درو بستم🤣😂🤣😂😂

هم من هم طرف ترکید از خنده

اووووم واستا بفکرم  🤔 اها کارنامه اول دبیرستانم رو گرفتم نمره هام خوب شده بود برام خرگوش گرفت ...

دیدی یادت اومد😊😊

کفش پاشنه بلنده 😂😂😂

ما تو دوران عقد ک ماه رمضون بود من روزه بودم همسرم خونه ما بود کاری ک نمیتونستیم بکنیم  همسر خو ...

🤣🤣🤣🤣🤣

منم گفتم نامزد دارم 🤣 ولی نگو کلی تحقیق کرده بود راجبم گفت میدونم که نداری🤣

استاد من سال اخر ازم  درخواست ازدواج کرد وبهم گفت درست ااز روز اول دانشگاه عاشق چشم و ابروم شده بوده و هرکارکرده نتونسته فراموشم کنه. دکتر بود😟..خلاصه بعد اینکه باورش شد متاهلم یه مدت بعدش دخترمو باخودم بردم سرکلاس  نه اینکه دختر گلم کپی باباشه هیچیش به من نرفته همه هنگیده بودن 😂😂😂استاده رو میگی..دم به دقیقه میگفت خانم فلانی بچه اذیت میشه کلاس جای بچه نیست حالاطفلی دخترم تو بغلم خواب بود.ولی اون درکل حرصش گرفته بود...حالااین خاطره رو هم بگم یهویی یادم اومد.. ..یباردخترمو بردم دانشگاه سرکلاس کنارم نشسته بود استادمون از همکلاسیم که اونطرفه دخترم نشیسته بودپرسید دختر شماس؟خانمه ج داد نه. بعد استادمون به نگاه کلی به جمع کرد اصلابه من نگاه نکرد نمیخواست قبول کنه که دخترمنه. ناگزیر نگام کرد منم ریز ریز میخندیدم گفت دخترشماس؟ گفتم بله استاد گفت اصلا بهتون نمیاد هیچیش به شمانرفته گفتم بله استاد همینطوره. بعدشم به دخترم شکلات داد. (این استادم اونی که خواستگاری کرد نبود).

🤣🤣🤣🤣عب نداشت حالا که بالاتنه بوده دیگه من یبار میخواستم برم دستشویی رفتم تو دیدم کسیه درو بستم ...

وای😂😂😂

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
استاد من سال اخر ازم  درخواست ازدواج کرد وبهم گفت درست ااز روز اول دانشگاه عاشق چشم و ابروم شده ...

آخی عریزم دخترتو بردی سرکلاس چه خوب😊

کلا نمیخواسته قبول کنه بیچاره🤣