2777
2789
عنوان

بیایین😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 23 پست

ازت ناراحتم که چرا انقد دیر با گلی مث تو آشنا شدم 😅😅😅❤❤❤امیدوارم که تو ۱۰۰ ساله بشی و انقد عمر کنی که دوباره دندون جدید دربیاری و موهای سیاهت رشد کنن 😍❤ تولدت مبارک زندگی❤❤❤❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ازت ناراحتم که چرا انقد دیر با گلی مث تو آشنا شدم 😅😅😅❤❤❤امیدوارم که تو ۱۰۰ ساله بشی و انقد عمر کن ...

اااا وااا قلبم افتاد تو شورتم😂😂😂😂خیلی ممنون عشقم 😍😍😍تو عزیزی  واسم💖💖💖💖منم خیلی خوشحالم که با دختر گلی مثل تو آشنا شدم😘😘🍁🍁🍁🍂🍂🍂

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔

ممنون دوستان 😢😢شرمنده ام کردین خیلی دوستتون دارم😍😍😍💖💖💖💖💓💓💓💓خود درگیری هم ندارم خب تولدمه خوشحالم😁😁😁😁😁از همتون تک تک ممنونم😍😍😍💖💖💓💓💓قربون همتون

اااا وااا قلبم افتاد تو شورتم😂😂😂😂خیلی ممنون عشقم 😍😍😍تو عزیزی  واسم💖💖💖💖منم خیلی خوشحا ...

خدایی فک کردی میتونی کسیو ناراحت کنی با این اخلاق ماهت!😘😘❤❤

هدیه نمیتونم بدم ولی بجاش برای این که خوشبخت باشی از ته قلبم دعا میکنم💟💟💟💟❣❣❣❣❣

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
 خدایی فک کردی میتونی کسیو ناراحت کنی با این اخلاق ماهت! 😘😘❤❤ هدیه نمیتونم بدم ولی بجاش ب ...

ممنون عزززیزم همین دعات یه عالمه برام ارزش داره سوگولی جونم😍😘😘

@پسر_جوانمرد  شرمنده آقای جوانمرد دیشب خوابم برد نتونستم جوابتونو ببینم تاپیکم نمیدونم چراترکیده😕لطفا بگید بورس چطور مبشه سقوط میکنه یانه فعلا که خوبه اوضاعش میگن آبان ماه سقوط میکنه منم دو دلم که بفروشم یانه؟ممنون