2777
2789

دوستای عزیزم سلام...

ماجرا از این قراره ک من چند سال پیش متاسفانه مادرم فوت کردن و پدرم دوباره زن گرفتن..

من دوتا خاهر دارم ک اون زمانه ک پدرم ازدواج کردن من 12 ساله بودم و خواهرام8 و 6 ساله..

از رفتارایی ک همسر پدرم با من داشتن و چقدر عذابم دادن بگذریم..

ماجرا مبوط ب خواهرامه..

خونه ی پدری من 2 طبقه اس.. طبقه اول یک واحد بزرگ ک بابام اینا زندگی میکنن .. طبقه ی دوم 2 واحده ک یکی از واحدا خواهرِ زن بابام زندگی میکنه و اون یکی واحد یه تولیدی خیاطیه ک زن بابام و 2 تا از خواهراش با هم اون جا کار میکنن..

حدود یک ماهه پیش سره یه سری ماجراهایی زنبابام قهر میکنه و میره تو همون واحدی ک تولیدیه..

صبحا اون جا کار میکنه و شبا هم اکن جا میخابه..یکی از خواهرای من امسال نهم( دوم دبیرستان) یکیشون هفتم..

اونیکه نهمه صبح میره تا 3

اون یکی ثابت بعد از ظهره..

تو این مدت خاهرام بعضی وقتا غدا درست میکردن و بعضی وقتا هیچی نداشتن بخورن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب؟

دلم هوای خودم را کرده است، این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم،دیگر نه حرص بدست آوردن دارم و نه هراس از دست دادن را، هر کس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد، دلم هوای خودم را کرده ..

خلاصه من هر بار ک باهاشون حرف میزدم کلی غصه میخوردم و از دست همسر پدرم عصبانی میشدم..

اوایل میخاستم باهاش تماس بگیرم دق و دلیمو سرش خالی کنم.. ولی جلوی خودمو گرفتم..گفتم شاید 1 درصد بخاد اشتی کنه با حرف من لج کنه اوضاع بد تر شه...

خلاصه جلوی خودمو گرفتم و چیزی نگفتم تا امشب..

امشب ک داشتم با خاهرم حرف میزدم گفت همسر پدرم اومده کابل تلویزیونو کنده برده!!!!(سیم برق تلویزیونو میگم.. ب نظر من اول قهر کرده ک خاهرام بدون غذا بمونن .. بعد دیده خودشون غذا درس میکنن خاسته خوشی های دیگشونو بگیره... چراشو نمیدونم والا!!!)

گفت اومده بشقابارو برده.. همه ی چاقو ها رو برده..

و حتی اتو!... خاهر من الان اخر هفته لباسشو بشوره اتو نیست اتو کنه لباسشو...

خلاصه همه چیو بر اشته برده بالا...