2777
2789
عنوان

کدوم کاربرو واقعا دوست دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 14606 بازدید | 1368 پست
بچه ها امروز آرشیدا کوچولو فوت شد و آسمونی شد.واسه پدرومادر دعا کنید خدا صبرشون بده ممنون

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭

پروفمو دوس بدارین تا پروفمم شمارا دوس بدارد قال : من (علیک سلام😁)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@اورانوووس     کجایی فرستادم خصوصیت..چرت و پرته ولی خب الوعده وفا

الی تو خصوصی جواب داددددددم بهتتتتت 😀😀😀

مگه ندیدی !!!!

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

یه نامردی حتی نگفته از من بدش میاد😬

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

یه نامردی حتی نگفته از من بدش میاد😬

ب جونه خودم خعلی دنبال این عدد کنار اسمت بودم پیداش نکردم چی بودوگرنه من دوست دارم😍😍😍

پروفمو دوس بدارین تا پروفمم شمارا دوس بدارد قال : من (علیک سلام😁)
ب جونه خودم خعلی دنبال این عدد کنار اسمت بودم پیداش نکردم چی بودوگرنه من دوست دارم😍😍😍

قربونت عشقم😢

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

همه رو ولی کسایی ک تو خاطرم هستن @مامانبزرگپانیذ     عزیز ک همیشه به دعاهاش دلگرم ...

توکل خوش قلب، خواهر نادیده ام، از خدای خوبیها بهترین ها رو واست میخوام و به دستای مهربونش سپردمت...

اتفاقا امروز تو فکرت بودم...

مرا هزار امید است و هر هزار تویی... سپردمش به خودت... لطفا معجزه ات رو نشونم بده... من منتظرم خدای مهربونم ...
😍😍😍فدات دوستم.من ک تورو خیلی دوست دارم .بیشترکاربرا رو هم دیگه آشنا شدم ووهمه رو دوست دارم.هر گلی ...

😅من چه بویی دارم😅

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️