2821
2789
من سونو انومالی نگفت گفت به پشت خوابیده 

اکثرا میگن آنومالی اشتباه نداره و حتمی جنسیتو میگه. حتی تخمدان وبیضه رو میبینن حالا نمیدونم چجوری توو دوجای مختلف، دوچیزه متفاوت گفتن

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که بمن عطا کردی شکرت🌹🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقبقا منم اصلا شیرینی نمیخوردم بار دار که شد علاقه به شیرنی پیدا کردم خودشم خامه ای

آی گفتی من که اصلا لب به شیرینی اونم از نوع خامه ای نمیزدم دیوونش بودم 😋 دلم خواست😕😣

گفته بودم جان من وابسته ی لبخند "توست"♥️گر "تؤ" خوش باشی،منم ،غم را  به جانم میخرم...❤
آی گفتی من که اصلا لب به شیرینی اونم از نوع خامه ای نمیزدم دیوونش بودم 😋 دلم خواست😕😣

من حاملگی اولمم به قدری شیرینی میخوردم که دکتر دعوام کرد گفت دیابت میگیری اینجوری پیش بره

من حاملگی اولمم به قدری شیرینی میخوردم که دکتر دعوام کرد گفت دیابت میگیری اینجوری پیش بره

من دیگه آخراش شوهرم  به زورم که میشد نمیزاشت بخورم عین زامبیا شده بودم😂😂😂😂😂

گفته بودم جان من وابسته ی لبخند "توست"♥️گر "تؤ" خوش باشی،منم ،غم را  به جانم میخرم...❤
من دیگه آخراش شوهرم  به زورم که میشد نمیزاشت بخورم عین زامبیا شده بودم😂😂😂😂😂

اره منم شدید بودم.برا صبحانه یه فلاسک چای با ی شکر پاش پر و دوتا پنیر خامه یه جا میزدم بربدن