2777
2789
عزیزم به نظرم ارزش داره و اگه واردش شدی باید سعی کنی دوره های مختلف و خوب ببینی که کارت حرفه ای بشه ...

میخوام برم کلاساشو ولی همش دودلم میگم نکنه الکی هزینه کنم بدردم نخوره میخوام کار کنم بعدش اگه کار باشه

آبجیا اگه میشه یه صلوات مهمونم کنید حاجت مهمی دارم هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم ❤😙❤
بهم گفتن سوهان استرانگ ۲۰۷ دسته زرشکی یا ماراتن بگیرم  بعد گفتن پود نچرال و هلویی بـگیرم چه ما ...

سوهانو درست بهت گفتن 

پودرا هم من خودم  nbi میگرفتم اصلشو باید پیدا کنی 

Nobar هم هست 

اما بهتر از اینا یه مارک آمریکاییه ...ibi 

اگ بتونی پیدا کنی این خوبه 

😁😁😁😁😂😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوماهه انجام نمیدم ..کاشتم بستگی ب نوع کاشته کدوم کاشت باشه اگ حدود قیمت میخوای ؟ 

میخام بکارم قبلا کاشتم بعد برداشتم

نمیخام هلویی باشه میخام مثل ناخون خودم باشه رنگش بدون لاک کسی نفهمه ناخون خودم نیست

یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...
میخام بکارم قبلا کاشتم بعد برداشتم نمیخام هلویی باشه میخام مثل ناخون خودم باشه رنگش بدون لاک کسی نف ...

کاشت شیشه ای میشه ارزونتر هم هست ... 

من تو تیرماه ۵۰ میزدم ‌.

😁😁😁😁😂😂😂
میخوام برم کلاساشو ولی همش دودلم میگم نکنه الکی هزینه کنم بدردم نخوره میخوام کار کنم بعدش اگه کار با ...

عزیزم هرکاری بری باید از اول جاهای کوجیک شروع کنی تا مشتری ثابت بگیری بعد بری جای بالاتر ...

یا اگ جای بری اموزش ببینی همون موقع بخوان بعنوان ناخن کار استخدامت کنن.. 

😁😁😁😁😂😂😂
شما دورشو دیدی؟ چقدره هزینش؟ 

عزیزم دارم وسیله میگیرم دوره ببینم یه دوره کامل از مبتدی تا حرفه ای هم کاشت و هم طراحی ۱۲۰۰ میگیره ولی خب اینی که میخوام برم پیشش حرفه ای هست

وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣   وزن الان ۷۳/۵۰۰😊  وزن هدف ۵۹🤗
سوهانو درست بهت گفتن  پودرا هم من خودم  nbi میگرفتم اصلشو باید پیدا کنی  Nobar هم ه ...

اره بهم گفت ibi خوبه بگیری 

انجام نمیدی دیگه؟

نه عزیز...ب دلایلی فعلا گذاشتم کنار 

تو دیوار بگرد قیمت مناسب پیدا میکنی اما ازشون نمونه کار بخواه ...

رفتی ارایشگاه پس زمینه عکسو با ارایشگاه چک کن ک از نت در نیاورده باشن ب اسم خودشون ..

😁😁😁😁😂😂😂
نه عزیز...ب دلایلی فعلا گذاشتم کنار  تو دیوار بگرد قیمت مناسب پیدا میکنی اما ازشون نمونه کار ب ...

اگه بخام برم هرجایی نمیرم

یکی دختر برادرشو معرفی کرد رفتم پیشش بخاطر هزینش نه چون آشنا بود وقتی رفتم بعد از یه مدت قارچ گرفت ناخونام

یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...
اگه بخام برم هرجایی نمیرم یکی دختر برادرشو معرفی کرد رفتم پیشش بخاطر هزینش نه چون آشنا بود وقتی رفت ...

ازشون بپرس مارک پودرا چیه نگاه کن خودت احتمالا از پودراش بوده یا نوع کاشتش 

بعد اینکه سوهان کشید دور ناخنتو قشنگ با دقت نگا کن 

از کنار ...باید جوری سوهان کرده باشه ک فیت ناخن شده باشه ...دقت کنی مشخصه بازه یا نه اینجوری هوا میگیره بعد میشه قارچ

😁😁😁😁😂😂😂
یه فروشگاهی تو تهران هست اسمشو پیدا کنم بهت میگم اونجا داره ..‌حتی میتونی بگی بفرستن ..

عزیزدلم پودرنچرال و هلویی یکی هستن یا نه دوتا پودر جدان؟