2777
2789
روی چونم دارم کنار گونم اصلا نمیره کمرنگ میشه دوباره بعد یه مدت پیداش میشه

عزیزم صورتتو اصلا اصلا با ژل یا صابون و اینجور چیزا نشور سعی کن اب زیاد بخوری مواد ارایشیم کمتر استفاده کن خوب میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من صورتمه گاهی میخاره گاهی کمرنگه یهو پررنگ و سرخ میشه منم از این صابون بخرم خوبه؟چنده؟

آره خیلی خوبه صابونه گرونی نیست قبلا 4500بود فقط اشتباه نخری دقت کن چون محصولات مختلف داره روش نوشته

عزیزم صورتتو اصلا اصلا با ژل یا صابون و اینجور چیزا نشور سعی کن اب زیاد بخوری مواد ارایشیم کمتر استف ...

ارایش نمیکنم اصلا،هرچقدر بیشتر صورتم اب بخوره بدتر میشه بعضی وقتا یهو خوب میشه کمرنگ میشه

ارایش نمیکنم اصلا،هرچقدر بیشتر صورتم اب بخوره بدتر میشه بعضی وقتا یهو خوب میشه کمرنگ میشه

چربی پوستت کم شده بخاطر اونه وقتی لایه لیپیدی پوست کم میشه بخاطر مواد شوینده غذاهایی که میخوری یا شرایط محیطی و استرس باکتریا تولایه هایپوست نفوذ میکنن باعث اگزما میشن باهمین پاک کننده که دکتر داده صورتتو تمیز کن