2777
2789
عنوان

چرا آنقدر ظاهر براتون مهمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیک باشیم خوش پوش باشیم ولی غیر از اینه که قشنگ بودن یا نبودن دست خودمون نیست؟

هیچ وقت کسی برای ظاهرش یا قد کوتاهش میگن مسخره نگنید چون چیزی نیست که خودش انتخاب کرده باشه 😐

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
چقد زشت بود ک مثال زدی نام بردی 😐😐

اتفاقا برعکس

میخام بگم ظاهر اصلا مهم نیست

وقتی عاشق باشی

وقتی اعتماد ب نفس و افتخارت رو چیزی باشه ک خودت ب دست آوردی و از اول باتو نبوده

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

عزیزم ببین من اگه خوشگل ترین آدم ببینم یا زشت ترین هیچ قضاوتی راجع بهش نمیکنم چون ن شخصیتش رو میشناسم و ن زندگیش ولی ظاهر برای جذب اولیس.حتی تو زیست شناسی هم زنبور بیشتر سمت بنفش و آبی میره.همه چی همه کس به ظاهر توجه میکنن اما نباید ملاک باشه

منم مث شما حرص می خورم, واقعا هر روز تاپیک عمل بینی و زیبایی و قیمتش رو میبینم, بیشتر به خاطر اینه که جامعه مون تحت تاثیر سلبریتی ها و مدل های اینستا هستن

هر کجا تنفر است, بذر عشق بکار...
چقد زشت بود ک مثال زدی نام بردی 😐😐

ولی خوب خواهرای منصوریان هم اصلأ زشت نیستند دوتا شون خوشگل هستند دوتا دیگه نمکی😄😄

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕

بعضی نظرات یکم بوی حسادت# میده 🤔

🏃‍♀️

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
الان ۶۸صفحه عکس شوهر خوشگل گذاشتن من یدونه خوشگل ندیدم توش به خدا شوهر من از خیلیاشون بهتره ولی من ا ...

🤣👍⁦👍🏿⁩

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
اتفاقا برعکس میخام بگم ظاهر اصلا مهم نیست وقتی عاشق باشی وقتی اعتماد ب نفس و افتخارت رو چیزی باشه ...

من نپسندیدم ک اونا رو مثال زدی ک قیافش خوب نیس ولی موفقن باید کلی میگفتی شاید تو سایت باشن دلشون بشکنه هر چند در ظاهر قوین ولی بالاخره از جنسه زن هستن دیگه

بعضی نظرات یکم بوی حسادت# میده 🤔 🏃‍♀️

نمیخام فاز روشنفکری بردارم و اه و پیف کنم برای پست های دوستامون

ولی بی اغراق میگم

شوک زده شدم وقتی پربازدیدهارو دیدم

تو صحبتات گفتی این همه زن سرشناس داریم و... 

باید بگم اونها خانمهای سرشناس هستن مسلما مغزشون پر از مسایل مفیده،  یه جمله بخوان بگن کلی حرف و هنر برای عرضه دارن، دلیلش اینه که درگیر قیافه نیستن،  از طرف یک دنیا احترام میبینن یه دنیا به احترامشون می ایسته  درگیر تایید شوهر و خواهر شوهرو دوست و همسایه  نیستن