2777
2789
عنوان

خدا کجایی...

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 24 پست
وااااااااااای توروخدا رفنی سلام برسون به امام رضا التماس دعای فرج  امام زمان عج الله تعای فرجه ...

امام رضا اگه صدای منو میشنید که حالم این نبود. دعای من در حق هیچکس مستجاب نمیشه. 

کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه کی ؟؟ همه چی داره نابود میشه

منم شرایطم بحرانیه ولی یه امید لعنتی دارم همش فکر میکنم خدا از آسمون میاد مشکل و حل میکنه. واقعا هم کارم با معجزه درست میشه واسه توهم آرزوی معجزه میکنم همین امروز  

امام رضا اگه صدای منو میشنید که حالم این نبود. دعای من در حق هیچکس مستجاب نمیشه. 

تو  برام دعا کن منم  برات دعا  میکنم امیدوارم حاجت روا باشی

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏
منم شرایطم بحرانیه ولی یه امید لعنتی دارم همش فکر میکنم خدا از آسمون میاد مشکل و حل میکنه. واقعا هم ...

ههههههه اینقدر ازین حسا داشتم که دیگه خسته شدم. بعضی چیزا وقتی لازمش داری باید حل شه

سلام عزیزم،من چند بار امضات رو خوندم و هربار از ته دل برات دعا کردم،خیلی دلم میخواد زودی مامان بشی ❤️ امیدوارم حرف هام رو فضولی ندونی،چند تا راهنمایی برات دارم،اگر صلاح دونستی گوش کن به حرفم:

اول اینکه دیگه آی یو آی نرو چون ذخیره تخمکت رو پایین میاره،چند نفر رو به چشم دیدم که دارم بهت میگم.

بیا تهران بک دکتر خوب برو که وقتت رو بیش تر از این هدر ندی،نذر و اینها درسته که کمک کننده هست ولی خدا این علم رو تو سر پزشک ها گذاشته که ما بریم استفاده کنیم،اگر شرایطش رو پیدا کردی که بیای تهران،من بهت دکتر اقصی رو معرفی میکنم،معجزه هایی تو مطبش دیدم که مو به تن آدم سیخ میشه،خواهرانه این هارو نوشتم،امیدوارم دلگیر نشی ازم،کمکی خواستی در خدمتت هستم

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
سلام عزیزم،من چند بار امضات رو خوندم و هربار از ته دل برات دعا کردم،خیلی دلم میخواد زودی مامان بشی ❤ ...

سلام عزیزم. ممنونم که دعام میکنی دوست خوبم. من خراسانیم مشهد و تو کلینیک نوین تحت درمانم‌ نه دکتر هم بهم گفتش که ivf میکنه این دفه. اصل نذرهای من واسه اینه که مشکل شوهرم حل شه تا زندگیمون اروم شه وگرنه من با iuiهم باردار میشدم ولی متاسفانه ی مشکل خیییییلی بدی واسمون پیش اومده که خیلی زندگیمونو نابود کرد. شوهرم میگه اگه این دفه نشد دیگه نمیخواد دارو مصرف کنی میریم سراغ رحم اجاره ای و این حرفا. من اگه مشکلمون حل شه و شوهرم سر قولاش بمونه حل میشه قضیه بچه هم. من فقط نباید استرس داشته باشم. بااااااازم واقعا ممنونم از محبتت واینکه حتما اگه کمکی لازم داشتم حتما روی لطفت حساب میکنم عزیزم

سلام عزیزم. ممنونم که دعام میکنی دوست خوبم. من خراسانیم مشهد و تو کلینیک نوین تحت درمانم‌ نه دکتر هم ...

انشالله مشکلت حل بشه تا دیگه استرس نداشته باشی ❤️ خدا مهربون تر از اونی هست که ما فکرش رو میکنیم 

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
انشالله مشکلت حل بشه تا دیگه استرس نداشته باشی ❤️ خدا مهربون تر از اونی هست که ما فکرش رو میکنیم&nbs ...

ممنونم عزیزم. ان شاالله نی نی شمام سالم بیاد بغلت و بختش سفید باشه