2777
2789

می خوام به بزرگترین خلاف طندگیم اعتراف کنم من یه همکار خانوم دارم خیلی موجود عوضیه خییییلی هاااا یه بار یکی از همکارای خانوم اومد گفت لوازم ارایش خریدم بیاید ببینید بعد اون یکی همکارم هم گفت اااا منم دیشب خریدم حالا منم شب قبلش لوازم ارایش گرفته بودم حتی کیف آرایشی همه چی نو نو بعد متوجه شدیم لوازم ارایشای من خییییلی گرون تر از مال اوناس همیشه کیف لوازم ارایشمونو می زاشتیم تو سرویس بهداشتی که فقط واسه ما سه نفر یود حالا اون خانوم عوضی شروع کرد که اینا چیه گرفتی و .... طبق معمول همیشه که دائم می خواد همرو بچزونه و خراب کنه  بعد رژشو به من نشون داد گفت ببین الان من اینو گرفتم 50 هزار تومن ( همیشه دروغ می گفت ) تو پول رژ دادی 30 تومن اونم این آشغالا کمتر دروغ بگو یهو اون یکی همکارمون گفت ااااا من روم نشد اینو نشون بدم منم یکی از رژ تو خریدم 2.500 بعد چطور مال تو 50 تومنه اتفاقا تو کم دروغ بگو این دختره بیچاره که داره راستشو می گه

حالا با اینکه ضایع شده بود و قیافش اویزون بازم می گفت نه مال من اصله و تو فیک و ... خلاصه نگم براتون همون روز تو سرویس بهداشتی لوازم ارایشم و با کیفش دزدیدن و ... انقدر دلم سوخت که نگو واسه همین قرار شد هیچ خانومی کلید نده به اقایون حتی در مواقع ضروری الکی الکی انداختیم گردن اقایون در صورتی که من و خانوم همکارم می دونستیم به یک نفر هم کلید ندادیم منم اون وقتا اعتماد داشتم فکرشو نمی کردم خانوما دزدی کنن رفتم دوباره از اول همرو خریدم ولی همه چیونمی زاشتم تو سرویس بهداشتی لوازم ارایش نو نمی زاشتم بعد من هر یک ماه و نیم یکبار می رفتم ریمل و کرم پودر می خریدم زود تموم می شد مارکشم عوض کردم بزرگتر گرفتم فروشنده می گفت مگه در روز چند بار ارایش می کنی می گفتم یک بار اونم کم  حالا اون همکار خانوممونم رفت از شرکت تا اینکه دو سال پیش اون همکار عوضیم که نگم براتون تا حالا بالای ده بار از تو کیف پولم بی اجازه پول برداشته برنگردونده بماند اینو همکارام لو می دادن که برای پول آژانس اومده 30 هزار برداشته و ... یه بارم از نمیاشگاه شرکت 100 هزار کتاب برداشت برنگردوند یه بار تو سرویس بهداشتی یادش رفته بود درو ببنده دیدم کرم پودر من دستشه و کیف لوازم ارایشم  خودشم جا خورد گفت داشتم دنبال تراش می گشتم و ازاین حرفا منم شک کردم بهش بعد از یه هفته که تابلو نشه دیگه چند روز کیف لوازم ارایش نذاشتم تو سرویس دیدم اصلا ارایش نمی کنه همشم به من می گفت فکر کردی خوشکلی راس می گی مثل من ارایش نکن همه بفهمن چقدر داغونی دوباره کیفم و گذاشتم تو سرویس دیدم ا ارایش کرده دو برابر همیشه دوباره فرداش نزاشتم آرایش نمی کرد بعد که گزاشتم دوباره آرایش کرده بود دیگه نزاشتم بعد سه روز اومد گفت لوازم آرایشتو بده دارم می رم مهمونی یادم رفته بیارم و ... تا اینکه یه مریضی بد گرفت نزدیک 1 سال نیومد شرکت اقا من تو اون یکسال کلا 2 تا کرم پورد و ریمل گرفتم خط چشمم که دیگه 1 دونه تازه فهمیدم کار اون بوده تموم می کرده دیگه شروع کرد بعد برگشتش که من عوض شدم و بعد اون بیماری حواسم به رفتارم هست و ... دیدم اومد گفت لوازم ارایش بده کرم پودرم تموم شده امروز می خرم رنگ و روم خیلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بده منم دادم رفتم نگاه کردم کیف ارایشش دیدم یه ذره هم کرم نیست ولی حس کردم از حجم کرم پودرم خیلی کم شده صبحش رفتم دوباره ظرف کرمشو نگاه کردم دیدم اااا یه مقدار توش هست از کرم خودم و اون زدم رو دستم دیدم کرم منو ریخته تو شیشه حالا اون حقوقش چون سابقش بیشتره 2 میلیون بالاتر از منه منم بهش گفتم که تو ممیای چرا لوازم ارایش من تموم می شه سریع شروع کرد عصبانی شدن و اینکه شعور داشته باش دزد هفت جد و ابادته و ... دیگه گفتم مریضه ولش کن بارها هم از زبونش شنیده بودم که وقتی از کرج می رفت شیراز خونه خواهرش لوازم ارایشاشونو میاورد و می خندید می گفت کش رفتم حتی کیف و کفشاشونو بعد خواهرزاده هاش زنگ میزدن چرا برداشتی اینم می خندید و ... تا اینکه یه روز با هم رفتیم ماموریت وسط راه خواستم یه کتاب بخرم دیدم کارتمو جا گذاشتم خودش گیر داد بخر من حساب می کنم تا رسیدیم شرکت جلو همکارا گفت 30 تومن منو بده جلو خواستگارم هم گفت ببین این نداره مشکل مالی داره من براش کتاب می خرم و ... من به شوخی گرفتم دیدم گفت شوخی نیست پولمو بده لازم دارم و ... دیدم جدی می گه گفتم صبح می دم صبح تا رسیدم شرکت بهش سلام کردم بلند جلو همه گفت سلام پولمو اوردی منم اورده بودم ولی از حرصم گفتم نه گفت یعنی چی این حق دخترمه زود بده راضی نیستم همون لحظه یاد پولایی که بهم پس نداده بود افتادم و گفتم نمی دم هیچ وقت کلی بحث کرد باهام و ... می گفت ابروتو جلو خواستگارت ببرم ؟ منم گفتم هر وقت پولامو پس دادی اونوقت پولتو می دم دیگه شروع کرد پس اون روز نقشه بود کارت نیاوردنت و من راضی نیستم اگه ندی و صد سال ازت پول نگرفتم تو دروغگویی می خوای اینطوری ازم پول بکشی و ... انقدر ازش ناراحت شدم همه کاراش اومد جلو چشمم دلم می خواست یه جورایی بهش ضرر بزنم و جبران پولا و لوازم ارایشام بشه اول از همه رفتم درخواست یه کمد دادم اونا هم انجام دادن حتی یه کمد سه طبقه برای هر خانوم جدا با هزینه خودم یه قفل زدم بهش الان دوباره دیدم لوازم ارایشم دیر تموم می شه و ... چند باری بهم گفت کمد من قفل نداره می خوام از کمد تو استفاده کنم قبول نکردم انقدر خسیسه نمی ره بخره گفت بخر پولشو می دم تو دلم گفتم مثل دفعه های قبلی دیدم اینجوری دلم خنک نمی شه رفتم دیدم چه عجب کرم پودر خریده واقعا  چند باری نگاه کردم همش یه شیشه خالی کرم بود تو کیفش رفتم کرمشو یه کم ریختم تو چاه توالت بعد دستمال کاغذی برداشتم ریملشو مالیدم به اون خط چشمش رو هم حتی اسپری و خمیر دندونشو همیشه از مال من استفاده می کرد حالا مجبور شده بود همه چی نو بخره توی این چند ماه چندین بار این کار و کردم از طرفی هم عذاب وجدان می گیرم ولی هر بار بهم تیکه می ندازه یا اذیت می کنه اینکار و می کنم

تو خونه ارایش کن برو اصلا لوازم ارایش نبر.. فقط یه پنکک و رژ که برگشتنی یکم تمدید کنی. 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

به کارت خندیدم ولی بسه بفهمه بدجور ابروریزی میکنه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام