2777
2789
عنوان

در راستای تاپیک عکس مامانم خوشگله

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اونجا گفتم چند شب تو تاپیکم خواهر شوهرمو دیدم تمام مشخصاتش خودش بود بچه ها ریپلایم کردن اومدم بخو ...

جدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وای حالا چی شد؟ خواهرشوهرت رو دیدی؟

تیکر تولد یکسالگی دخترم  
تو تاپیکام همه از شوهرمو اعتیادش گفتم اخه اگه بخونه خیلی تابلو میشم😶

به نی نی یار بگو کاربریتو حذف کنه...بعد با یه کاربری دیگه بیا

آنه ! تكرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت وقتی روشنی چشمهایت در پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بود...

خیلی مذهبی و قدیمیه!!!!!

ادمها از هم برتر نیستن مگر در تقوا.

ارایش کردن هم نشانه‌ی تمدن و کامل بودن نیست.

با احترام به مادر عزیزتون.

التماس_تفکر#  

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
من دوس دارم مامانم سنتی بمونه مامان پلاستیکی ندوس خخخ البته استارتر جان مادرشمارو ندیدم

😍😍😍😍😍😍

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
خیلی مذهبی و قدیمیه!!!!! ادمها از هم برتر نیستن مگر در تقوا. ارایش کردن هم نشانه‌ی تمدن و کا ...

عزیزم منظورم این بود مادرشوهرم طرز فکر و رفتاراش قدیمیه ولی من نگفتم مامانم ایمان و تقوا نداره.. ما هم شیعه هستیم و خداشناس

تیکر تولد یکسالگی دخترم  
من اونجا گفتم چند شب تو تاپیکم خواهر شوهرمو دیدم تمام مشخصاتش خودش بود بچه ها ریپلایم کردن اومدم بخو ...

من ریپ زدم اره کاربریتو عوض کن 

کاربری خواهر شوهرتم بده ببینیم چیا داره😄

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢
عزیزم منظورم این بود مادرشوهرم طرز فکر و رفتاراش قدیمیه ولی من نگفتم مامانم ایمان و تقوا نداره.. ما ...

خداحفظتون کنه، همیشه‌کنار مادر عزیزتون سلامت باشید و شاد.

اما جمله‌ی مذهبی و قدیمیه‌تون این منظور رو نمی‌رسونه.