2821
2789
عنوان

تیک نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2087 بازدید | 27 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دارم می میرم از استرس. میگم نکنه تشنج باشه. 

عزیزم برای اطمینان حتما ببر دکتر خداناکرده یه چیزش میشه خواهرزاده ما هم تو خواب گریه میکرد ما میگفتیم نرماله بعدها فهمیدیم تشنج میکرد بخاطر شما میگم حتما ببر دکتر خیالت راحت شه 

عزیزم اگه وقتی تکون میخوره پا یا دستشو تو دستت بگیری همچنان بلرزه یعنی تشنجه وگرنه طبیعی و بعدش تکون ...

اره بغلم هم میگیرم . بازم میپره. خاک تو سرم یعنی تشنج بود ؟ از دیروز تا حالا دو بار اینجوری شده

عزیزم برای اطمینان حتما ببر دکتر خداناکرده یه چیزش میشه خواهرزاده ما هم تو خواب گریه میکرد ما ...

اتفاقا از ترسم الان از دکتر محمد پور فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان وقت گرفتم‌تو رو خدا دعا کنین چیزی نباشه

اره بغلم هم میگیرم . بازم میپره. خاک تو سرم یعنی تشنج بود ؟ از دیروز تا حالا دو بار اینجوری شده

بغل نه، گفتم دست یا پاشو تو دستت بگیری بلرزه ،خوب کاری کردی چک میشه بچه

پرستار nicu
چرا نگرانش میکنی طبیعیه

دقیقا یه عده همینو به ما گفتن که تا 6 ماهگی مشکل بچه خالمو نفهمیدیم! 

هرچه زودتر تشخیص داده بشه زودتر درمان میشه و به مغز آسیب نمیزنه! 

طبیعی درحدیه که نوزاد یه ثانیه بترسه تکون بخوره و تمام!  وقتی ادامه داره و طولانی میشه یه نوع تشنج

ایشون راهنمایی خواستن و منم از تجربه گفتم!  تشنج با یه نوار مغز ساده تشخیص داده میشه و قابل درمانه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
اتفاقا از ترسم الان از دکتر محمد پور فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان وقت گرفتم‌تو رو خدا دعا کنین چیزی ن ...

نگران نباش هنوز نوزاده... انشاالله که نیست اما اگه باشه قابل درمانه! 

یه نوار مغز ساده ازش میگیرن تشخیص داده میشه... 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

بله عزیزم ببر دکتر خیالت راحت بشه انشاالله به حق این ما عزیز هیچی نیس بخاطر شما گفتم که راحت بشین ما نفهمیدیم خیلی دیر بردیم دکتر بچهمون مشکل داره انشالله که بچه شما هیچیش نیس 

اگه رفتین بی زحمت بهم خبر بدین خیال منم راحت شه

والا دکتر محمد پور نوار گرفت البته شرایط نوار گرفتن درست نبود و اصول ابتدایی هم رعایت نشد یعنی با تکونای بچه نوار مغز گرفت گفت تشنجه. دوباره یه ساعت بعد به سفارش پزشک اصلی دخترم پیش یه دکتر دیگه به اسم دکتر وفایی اونم فوق تخصص مغز و اعصاب کودکانه بردیم. اول خوابوندیم بچه رو بعد نوار مغز گرفتن گفت هیچیش نیست. ولی یک ماه دیگه هم برای چکاپ باید دوباره بریم پیششون. توکل بخدا

عزیزم انشاالله که هیچی نیس ولی تو حتما برای چکاپ ببر برای خودت و بچه نازت دعا میکنم از طرف من بچه رو ببوس اگه بردی انشاالله جواب سالم که میاد به منم خبر بده عزیز دلم توهم اصلا نگران نباش