2777
2789

ببين كار الان هست

فقط ممكنه ساعت كارش زياد باشه

ولي خوب كمك هزينس ديگه!

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
خب همونم چرخ خیاطی میخواد شهریه کلاس میخواد حداقل بگو 1 تومن که من تو شرایط فعلی ندارم. از ناراحتی د ...

منم خیلی دوس دارم کار کنم ولی مدرک ندارم کار آزادم یا هزینه میخواد یا مواد اولیه که نه پولشو دارم نه حال و حوصله چیز یاد گرفتن

دنیا به کام دیویدشونه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه همینن گلم منو هر کی میبینه شاید فک کنه وای هر چی مده میپوشم. اما تو خورد خوراک منکه نیستن ببینن ...

من خودم حالا تو خونه هستم ی چی میخورم . شوهرای بیچاره باید غذای خوب بخورن جون کار کردن داشته باشن. 

برای کم تر شدن هزینه هر شب شام خودتونو خونه مامان باباهاتون بندازید.من جاریم پنج ساله ازدواج کرده شاید اندازه شش ماه خونه خودش بوده.البته اون مادرشوهرش عمشه .من خودم فراری ام از خونه مادرشوهر

دنیا به کام دیویدشونه...

عزیزم منم مثه شما بودم نذر کردم 40 روز سوره واقعه رو بخونم بخدا گفتم اگر بعد از 40 روز اوضاع درست شد تااخر عمرم هرشب سورا واقعه رو بخونمو ترکش نکنم خداروشکر رزق و روزی تو خونمون اومد 

من خودم حالا تو خونه هستم ی چی میخورم . شوهرای بیچاره باید غذای خوب بخورن جون کار کردن داشته باشن.&n ...

دیگه وقتی نتونی برسونی مجبوری.البته من گاهی مادر شوهرم اینا خورد و خوراک میگیرن میرم کمک کلی وسایل میده بهم توام ازین کلکا بزن اگه راه داره 😉 

واسہ آرزوهامون تلاش ڪنیم،پنیر مجانے فقط تو تلہ موشہ...
دیگه وقتی نتونی برسونی مجبوری.البته من گاهی مادر شوهرم اینا خورد و خوراک میگیرن میرم کمک کلی وسایل م ...

😂😂😂😂😂 نه راه نداره. من میرم خونشون مثلا میگه چیزی لازم نداری میگم نه. خب اگه میخوای بدی بده بگو این واسه شما.  والا 

😂😂😂😂😂 نه راه نداره. من میرم خونشون مثلا میگه چیزی لازم نداری میگم نه. خب اگه میخوای بدی بده بگو ...

خب هر چی لازم داری رو بگو😂تقصیر خودته 

واسہ آرزوهامون تلاش ڪنیم،پنیر مجانے فقط تو تلہ موشہ...
خب هر چی لازم داری رو بگو😂تقصیر خودته 

😂😂😂😂😂 دیگه آدم روش نمیشه. من مادر شوهرم که میاد خونمون قرض میکنم ازشون پذیرایی میکنم ولی هیچوقت نمیگم ندارم. اینم دهک لق. والا دیگه آدم جلو جاری جماعت کوچیک میشه