2777
2789
عنوان

ای وی اف ها بیان لدفن

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 47 پست
ن گفتم ک کیستم پاره شد و خونریزی شدید کردم هرچه آمپول و شیافت زدم بند نیومد

وای انشاالله که زود حواب بگیری عزیز دلم .التماس دعا

برای مادرشدنم سه تا صلوات بفرستید التماس دعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

.چرا میگن چون من وابجیم دوتامون باهم ازدواج کردیم شوهرامون فامیلن اون پارسال بچه دار شده همش ب من می ...

بمنم خیلی گیر میدن جز مادر شوهرم ک خبر داره مشکلمونو چیزی نمیگه

زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈

ببین اول ازهمه ازتغذیه وروش هیچکس پیروی نکن،شماوبدنت منحصربه فردین پس ممکنه کاری که یکی دیگه کرده روشماجواب عکس بده.

دوم طبعتو بشناس وبه سمت اعتدال ببرش چون هم گرمی زیادهم سردی زیاد باعث منفی شدن میشه(پزشکااینو قبول ندارن اماتجربه سالها تواین درمانگاههابودن اینوبه من ثابت کرده)مثلا اگه طبعت سرد باشه باید تاپانکچرگرمی بخوری ولی اگه طبعت گرم بود باید هم سردیجات بخوری هم گرمیجات(گرمیجات برای رشدفولیکولات خوبه)پس سعی کن باخوردن هردوش تعادلورعایت کنی.

اگه موقع پریود اولش لک سیاه میبینی ودرد زیاد داری رحمت سرده بایدشکمتوبا روغن سیاهدانه مالش بدی.

اگربعدپانکچرفولیکولات زیادبودن باید رژیم پرپرتیین داشته باشی وسعی کنی چیزای نفاخ نخوری

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
بمنم خیلی گیر میدن جز مادر شوهرم ک خبر داره مشکلمونو چیزی نمیگه

من مادر شوهرم نگفتم چون سری قبل ای یو ای کردم همه فهمیدن ک من عمل کردم  ب مادر شوهرم گفتم کیست دارم عمل کردم اونم ب همه گفته بود 

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 
.چرا میگن چون من وابجیم دوتامون باهم ازدواج کردیم شوهرامون فامیلن اون پارسال بچه دار شده همش ب من می ...

آخی من خیلی اذیت شدم مادرشوهرم بهم گفت تو نازایی برو خوتو درمون کن،با گریه رفتم دکتر،دکتر بهم گفت تو برو بازیتو بکن سنی نداری که اومدی دنلبال بچه دارشدن....

تا آزمایش دادیم هردومون گفتن جهش اسپرم پایینه منم برگه آزمایشو رفتم دادم کف دست مادرشوهرم گفتم بیابرو پسرتو درمون کن نازایه😂😂😂

آخ کیف کردم😂

زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕
من مادر شوهرم نگفتم چون سری قبل ای یو ای کردم همه فهمیدن ک من عمل کردم  ب مادر شوهرم گفتم کیست ...

مادر شوهر باید رازدار باشه 

زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈
آخی من خیلی اذیت شدم مادرشوهرم بهم گفت تو نازایی برو خوتو درمون کن،با گریه رفتم دکتر،دکتر بهم گفت تو ...

خوووب گفتی سوزوندیش حسابی 

فکر کن من رفتم ازمایش دادم جوابش منفی شد حالم خیلی خراب بود بعد شوهرم گفت بیا بریم عروسی ول کن .همون شب رفتم عروسی همه ازم میپرسیدن چی شده بهت .حالم بدتر شد همون جا میخواستم بزنم بمیره حال بهم زن