2777
2789
عنوان

زیبایی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 84 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان به نظرم انگشت شمارن اینجور دخترا

اتفاقا خیلی هم زیادند بستگی داره پاکی رو توی چی دید...اینکه یه دختر خانمی با یه نفر در حد آشنایی صحبت میکنه ناپاک باشه بله!همه ناپاک هستن الان....اما اگر ملاک حیا تو نگاه و رفتار باشه خیلی ها هستن!

اتفاقا خیلی هم زیادند بستگی داره پاکی رو توی چی دید...اینکه یه دختر خانمی با یه نفر در حد آشنایی صحب ...

درمورد این قضیه باید زیاد صحبت بشه تا به نتیجه برسی.واینجا نمیشه با نوشتن هدف ومنظور تو برسونی.ممنون

خداوندبه هر پرنده ای دانه ای میدهد                          اما ان را داخل لانه اش نمی اندازد  
نه ب نظرم چون بعد شش ماه طبیعی میشه

هیچوقت طبیعی نمیشه بنظرم.زیبایی متانت اخلاق برای یه زن لازمه.وبرای مرد پول اخلاق خانواده شغل ابرومند

خداوندبه هر پرنده ای دانه ای میدهد                          اما ان را داخل لانه اش نمی اندازد  
هیچوقت طبیعی نمیشه بنظرم.زیبایی متانت اخلاق برای یه زن لازمه.وبرای مرد پول اخلاق خانواده شغل ابرومند

هرکی نظر شخصی خودشو داره دیگه. من طبق تجربه گفتم. نطرات همه محترمه شمام نظر خواهی کردین منم نظر شخصی خودمو گفتم عزیزم

کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....

البته منم برای آقایون گفتم نه خانم

کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....
هرکی نظر شخصی خودشو داره دیگه. من طبق تجربه گفتم. نطرات همه محترمه شمام نظر خواهی کردین منم نظر شخصی ...

بله هرکسی یه نظر شخصی داره وقابل احترام..