2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میکرونیدلینگ  تزریق ژل  هایفو  پلاسما جت  این روش ها خیلی خوب جواب می دن

من دو ماه بيش ١/٥ دادم هايفو كردم هيچ فرقي نكردم

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   

جایی خوندم برای محوشدن و کمرنگ شدن خط خنده:

روزی دوتا سه بار بل بیشتر،دهنتون پر از اب کنید وتا دهشماره بشمریدو دهنتون باد کنید  ...دوباره عادی،اینکارو باید زیاد تکرار کرد 

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
جایی خوندم برای محوشدن و کمرنگ شدن خط خنده: روزی دوتا سه بار بل بیشتر،دهنتون پر از اب کنید وتا دهشم ...

بدون اب نميشه؟ با هوا

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

ماسک سفیده تخم مرغ زده شده مثل بوتاکس عمل میکنه

دوستای گلم اگه ریزش شدیدِ مو ونازکیِ تارمو وشوره ی سر دارید.اگه دنبالِ رویش مجددِ مو هستید ،میتونم کمکتون کنم.روشم کاملاََ گیاهی هست .ارسالِ روغنِ دست ساز ب همه ی شهرها امکان پذیره.برای خرید تماس بگیرید۰۹۰۱۱۸۵۰۳۲۳.ویا ب آدرسِ اینستام @tare_moye_ba_arzeshمراجعه کنید.مزاحمت پیگیری میشه
بدون اب نميشه؟ با هوا

اب هم باید باشه بعد با هوا پف کنه لُپ

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

برا خط خنده و جواني پوست مثلا

١/٥ زياده خوب

اول كه بهم گفت اره هايفو كنفلان ميشه بسار ميشه گفتم خوب

بعد گفت حالا سه مليون بده بوتاكس كن

لابد اونم ميكردم ميگفت حالا فلان كارو بكن

همين هايفو رو من هيچي نميبينم اثرش رو نه كم شده نه چيزي همون ادم قبلم

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟