2777
2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 304846 بازدید | 469 پست

مثل اپليكاتور كه باهاش قرص يا ژل رو ميزني، استفاده بايد بكني

فقط دقت كن بعد استفاده خوب بشوري بذاري جلو افتاب 

يا سشوار بكشي

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه،معلومه که شما با این طرز فکرت نمی تونی درک کنی.

عزیزم پس تو هم دعا نخون صلوات نفرست،و از کسی هم نخواه ک واسه حاجت رواییت صلوات بفرسته

چون اگه خدا بخواد و صلاح بدونه بهت میده🙄

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

اينم روزي كه قطعا پسر دار ميشين با رنگ قرمز تيره نشون داده

روز تخمكگذاري تونو دقيق محاسبه كنيد

ميتوني كيت تخمگذاري بگذاريد!

و همون روز اقدام كنيد

دقت كنيد براي قوي بودن اسپرم دو روز قبلش اقدام نداشته باشين

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
عزیزم پس تو هم دعا نخون صلوات نفرست،و از کسی هم نخواه ک واسه حاجت رواییت صلوات بفرسته چون اگه خدا ب ...

من هر چي از خدا خودم خواستم

از ته ته دلم

خدا بهم داده

من هر چي از خدا خودم خواستم از ته ته دلم خدا بهم داده

خدارو صد هزار بار شکر

برای منم از ته ته دلت دعا کن لطفا

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
ج😂😂

والا بخدا

خیلی حرص نخور😂😂😂

حرص برای چی

خب انسان باید تلاششو بکنه تا ب چیزی ک میخواد برسه

شما دعا میکنی واسه حاجتت

ایشونم برنامه غذایی دارن برای جنسیت

کیت تخمکگذاری! برای یافتن روز دقیق تخمکگذاری!

اقدام در روز تخمکگذاری کمک میکنه به پسردار شدن

بهترین زمان جمع آوری نمونه ادرار: 10 صبح تا 8 شب و اغلب در 3 تا 4 روز پشت سر هم است.

باید درروزهای بررسی تخمک گذاری ،تقریبا در یک ساعت مشخص  اقدام به نمونه گیری ادرار کرد.

بعد از مثبت شدن کیت ،بهترین زمان اقدام به بارداری16 تا 36 ساعت بعد  است.

بهترین زمان روزی که خط کامل کامل پر رنگ نیست

هاله داره... ولی پر رنگ پر رنگ نیست...

بعد از اونم که از تخمگذاری میگذره

مامان خوشگلایی که از تاپیک پسردار# شدن !استفاده کردن! و نتیجه داد! حتما لطف کنند و اینجا اعلام کنن👦🏻👦🏻👦🏻👦🏻

به عنوان یک مثال فرض کنیم خانمی قصد بارداری دارد. فرض می شود که دوره عادت ماهانه این خانم 28 روزه است و به طور تجربی روز چهاردهم از شروع قاعدگی ، زمان آزاد شدن تخمک در این خانم می باشد. باز فرض می شود که دوره پاک شدن این خانم از قاعدگی ، هفت روز است و ایشان در روز هفتم از قاعدگی ، غسل حیض انجام می دهند. چنانچه این خانم در روزهای دهم و یازدهم از زمان شروع قاعدگی (روز سوم و چهارم پس از پاک شدن از قاعدگی) اقدام به نزدیکی جهت بارداری نمایند ، احتمال ترکیب کروموزوم X از خانم و کروموزوم X از مرد بیشتر بوده و احتمالا جنسیت جنین دختر خواهد شد. اما اگر آمیزش در روز های دوازدهم ، سیزدهم ، چهاردهم و پانزدهم از زمان شروع قاعدگی (روزهای پنجم ، ششم ، هفته و هشتم پس از پاک شدن از قاعدگی) انجام شود احتمال ترکیب کروموزوم X از خانم و کروموزوم Y از مرد زیاد بوده و در نتیجه احتمال پسر شدن جنین زیاد تر است.