2777
2789
عنوان

نمیخوام دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 21 پست

عزیزم هیچوقت از خدا نامید نشو هیییچوقت.منم مشکل تخمدان دارم یه شاله ازدواج کردیم.درحالت عادی و طبیعی بچه دار نمیشم و باید با دوا درمون بچه دارشم.ولی میدونی چیه این چیزیه که دیگران و به چشم اطرافیان اینطوری‌ دیده میشه.ولی من برام مهم نیست و اعتقادی به این حرفها ندارم.چون من فقط به خدا ایمان دارم و اعتماد و مطمعنم که اگر اون بخواد هرغیرممکنی رو ممکن میکنه

برای همین هم سعی‌میکنم هرروزم رو با شادی سپری کنم و با انرژی و افکار مثبت و رویای بچه دار شدنم.و مطمعن هم هستم که وقتی انقدر به خدا ایمان دارم و ازش معجزه میخوام،خدا دستمو پس‌نمیزنه و معجزشو به زودی بهم میده.

اینو برات گفتم که شما هم ناامید نشی عزیزم.اصلا مهم نیست که چه مشکل‌جسمی دارس و دکتر چی بهت گفته.فقط ایمان و توکلت رو محکم نگه دار و چشمت به نگاه خدا باشه و بس،نه هر آدم عادی دیگه با برخوردت باهاش فقط انرژی منفی میگیری.

همین و بس

والسلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دیگه مشکلی به نام نازایی وجود نداره اینهمه راه برای بچه دارشدن هست 

اما واقعا کارهای خدا بی حکمت نیس 

به یکی نمیده

به یکی هم میده اما لیاقتش نداره 

من حامله م برا نگه داشتنش شب و روزم گریه س 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

عزیز دلم  کاملا درکت میکنم. هممون ادمیم و گاهی خسته میشیم  امییدمون به سمت نا امیدی میره. نمیخوام برات شعار بدم که بایدددد امیدوار باشی  و این حرفا. چون میدونم درحال حاصر دست خودت نیست. بهت پیشنهاد میکنم یه مدت کلا از فکرشش بیرون بیا. برا خودت فعالیت  تفریح  سرگرمی دزست کن. از زندگگیت لذت ببر. روحیتو با چیزایی که داری شاد نگهدار. بعد از یه مدت دوباره میتونی به بچه فر کنی و اونجوری بعد از رفرش شدن مطمعن باش دوباره امیدوار پیش میری. 

بچه ها ممنون از همتون یکم دلم آروم شد

سلام عزیزم شما چطور باردار شدی 

شوهرت چسپندگی اسپرم داشت 

منم مشکل شما رو دارم 

بهتونم تبریک میگم انشالله زایمان راحتی داشته باشی نی نی خوشگلتو صحیح سالم بغل کنی

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد😍خدا رو شکر مامان شدم😍 خدایا دختر خوشگلمو سالم بغل بگیریم 😍