2777
2789
عنوان

خانومای اهل روضه

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 27 پست
[QUOTE=70837461]زنها هم خودشون رو می زنن ؟؟؟ مگه زنونه مردونه نیست مجالس عزاداری؟[/QUOTEجداس اره ولی ...

نمیدونستم.

من اصلا یادم نمیاد کی و کجا مجلس شرکت کرده باشم.

پس خانومها هم خود زنی میکنن... ان شالله که این زدنها تاثیر داشته براشون

نمیدونستم. من اصلا یادم نمیاد کی و کجا مجلس شرکت کرده باشم. پس خانومها هم خود زنی میکنن... ا ...

چه تاثیری مثلا؟ شاید خیلی ها دنبال تاثیر ونتیجه نباشن صرفا دلشون میسوزه  

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونستم. من اصلا یادم نمیاد کی و کجا مجلس شرکت کرده باشم. پس خانومها هم خود زنی میکنن... ا ...

خداهمه رو هدایت کنا انشاالله

شربت اشتها اور خوب واسه نی نی سراغ دارید برام اسمشو بفرستید .دعاتون میکنم 
چه تاثیری مثلا؟ شاید خیلی ها دنبال تاثیر ونتیجه نباشن صرفا دلشون میسوزه    

تاثیر در بخشش گناهان منظورم بود.

والا دلسوزی که به کتکاری ختم بشه , و اعضا و جوارح هم اون دنیا بگن ما رو قرمز کرده , بیشتر دیه داره   

کلا نه اینکه خیلی غم زیاده , من واقعا دنبال غم مضاعف نیستم.

امسال روز عاشورا توی خلوت خودم , راز و نیازم انقدر بهم حال داد و سبکم کرد که اگه می رفتم هر هیاتی حالم انقدر خوب نمیشد.

هر کی روش خودش رو داره ... خدا هم ما رو عاقبت به خیر کنه .. ان شالله.

مجلس و روضه‌خونی و سینه زنی فقط کربلایی حمید علیمی و دایی خدابیامرزشون سید ذاکر که متاسفانه خیلی زودفوت شدن

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
تاثیر در بخشش گناهان منظورم بود. والا دلسوزی که به کتکاری ختم بشه , و اعضا و جوارح هم اون دنیا بگن ...

اونم نظر شخصی خودته وبرات محترمه فک کنم تنها کتک کاری مجازم که اون دنیا کسی بابتش بازخواست نمیشه همین دلسوختگی برا امام حسینه   

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
تاثیر در بخشش گناهان منظورم بود. والا دلسوزی که به کتکاری ختم بشه , و اعضا و جوارح هم اون دنیا بگن ...

بخشش گناهان؟باخود زنی؟عجیبه والا اولین باره میشنوم  

توی مجلس امام حسین اول سخنرانی گوش میدن و بعد هم که روضه هست کسانی که علاقه قلبی دارن به امام حسین واسه مصائب ایشون گریه میکنن و بعضا لطمه میزنن .خب عاشق امام حسینن و دست خودشون نیست...وگرنه کسی که علاقه ای به امام حسین نداره انتظار گریه و عزاداری ام ازش نیست 

من خودم لطمه نمیزنم ولی کسی ام بزنه کاریش ندارم چون میدونم جز کارای مجازه وبه قول دوستمون تو اون دنیا اعضا وجوارح بهت گیر نمیدن 

من اسم عینی فردو که اوردم خواستم پز شهرمونو بدم خخخ شوخی کردم .خدا همه ی مداحا و سینه زنا و گریه کنای به حق و واقعی امام حسینو حفظ کنه .

من اسم عینی فردو که اوردم خواستم پز شهرمونو بدم خخخ شوخی کردم .خدا همه ی مداحا و سینه زنا و گریه کنا ...

ان شالله  نه عینی فردم خداییش خوبه هم خودش هم حاج غلامرضا پدر بزرگوارش حالا من میرم میام میگم چجور بود  ممنون که بهم انگیزه دادی

ان شالله  نه عینی فردم خداییش خوبه هم خودش هم حاج غلامرضا پدر بزرگوارش حالا من میرم میام میگم چ ...

اره حتما بهم بگو .لطف داری گلم .هرکی زیر پرچم امام حسینه خدا خودش هواشو داشته باشه انشاالله .

التماس دعا.انشالله کربلا نصیبت 

اره حتما بهم بگو .لطف داری گلم .هرکی زیر پرچم امام حسینه خدا خودش هواشو داشته باشه انشاالله . التما ...

ممنون فدات شم ان شاالله نصیب خودت هم بشه