2777
2789

دوستان منم معتقد بهش نیستم . ولی یه مسئله ای برام هست به هر کسی میگم حتی غیر معتقداش میگن برو پیش ادم درست سر کتاب باز کن اما میترسم دیگه . دوستان لطفا اگر کسی هست بگه اگر نمیتونید تو تاپیک بگیر پیغام دوستی بدین خصوصی بهم بگید . میخوام بدونم واقعا وجود داره راسته یا بازاریابیه که از اینو اون تعریف میکنن

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر من کلا اعتقاد نداشته و نداره

من نوزاد ک بودم ب شدت بد اروم بودم کسی ب مادرم اصرار میکنه بیا ببریمش سرکتاب براش باز کنیم.پدرم مخالف بوده میگه فقط بخاطر اینکه فردا نگن نذاشتی اجازه میده

اما از اون روز ب جای اینکه من بهتر بشم بدتر شدم

بچه خودمم ب شدت ترسو و بد اروم هست.خانواده همسرم خیلی اعتقاد دارن یکماهگی بردیمش پیش کسی ک گفتن اما تغییر نکرد.البته این طرف با قران کار میکرد

راستشو بگم 

رابطه ی منو نامزدم واقن افتضاح دوماهه قهریم 

ی بنده خدایی رف سركتاب باز كرد 

بخدا كلی هزینه كذدم.

دریغ از ی زنگ ك نامزدم بزنه 

انگار ن انگار 

بعدم

دیروز زنگ زدم خود دعا 

نویس 

گف بیا دوباره 

اخه چ وضعیه ..

بنظر من رو كن ب قران 

خدا صلاحتو بهتر میدونه

حواسم پرته حواسیه كه  حواسش بهم  نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊

منم اعتقاد ندارم...

برادر مجرد دارم انگار بختش بسته شده. 40 سالشه. هر دختری انتخاب میکنیم هر جا میریم نمیشه هر بار مشکلی پیش میاد. یه نفر گفت براش سر کتاب باز کنین. ولی من نمیدونم واقعا این کار درسته یا نه

خدایا شکرت🙏

من یه باردعاگرفتم کارم پیچییییده ترشد. توبه کردم دیگه غلط بکنم. فقط قرآن.بخداآیه های قرآنی واسه مح ...

اخه چه دعا و ایه ای وجود داره من نخونده باشم من اصلا مذهبی نیستم ولی خیلی دعا کردم قران نمیدونم نذر فلان 

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤
سرکتاب ربطی به حل مشکل نداره. دعا گرفتن با سرکتاب دو تا چیز مختلفه

من نمیخوام دعا بگیرم در مورد سر کتاب گفتم 

بانیت پاک خالصانه ملتمسانه اعتقادوایمان قوی. شرایط دعارومطالعه کن

دقیقا ببین شانسه برا بعضیا همون سه روز اولی میگیره 

من انقد گره ت کارم میفته که چشمم ترسیده شبا یاسین میخونم و زیارت عاشورا گوش میدم به نیت اینکه فردا صب باز گره نشه کارام چون واقعا به زانو مینشونه از بس کورن گره ها .

تو هم زیاد یس و زیارت عاشورا گوش بده 

هیچ  

من هروقت خواستگار میومد برام نمیشد . همیشه ی چیزی میشد . ی بار خودم و دوستم رفتیم با قران ی چیزایی برام نوشت و گفت تو چند روز دیگه ازدواج میکنی و ازدواج میکردم. اینم بگم ک من همیشه همزادم تو خواب اذیتم میکردو نشکونم میگرفت و باهام رابطه داشت تو خواب جوری بود ک وقتی بیدارم میشدم جاشو تو خودم حس میکردم خیلی بد بود . میگفت اون همزادته و عاشقته و نمیتونه ببینه ک بخوای ازدواج کنی . تو ی آب قران خوندو من ریختم رو خودم . و اینکه مادرشوهرآجیم . آجیم رو خیلی اذیت میکرد مامانم سرکتاب برداشت خداروشکر بعد از اون زندگیش خیلی بهتر شد

ای خدا هیچکی تجربه نداره که کسی شخصی رو بهم معرفی کرده و قسم خورد که میخواد کمکم کنه بچه ها اعتماد ندارم نمیدونم چکار کنم خدا