2777
2789
من چی بگم ک جدیدا صبحا که شوهرم میره سرکار فلج خواب میشم توهم میبینم...دیگه میترسم خونه خودم باشم... ...

جدا مثل من مجرد بودم میشدم بعد ازدواجم گاهی فعلا که نه ولی خیلی خیلی بددددددده ادم حس میکنه توی دنیای دیگس

خوشبختی داشتن کسی است که بیشتر از خودش تو را بخواهدوبیشتر از توهیچ نخواهد.
حتما در و پنجره ها رو ببند . خواهر زاده ده ساله ی همکار شوهرم همینجوری از بالکن خونه افتاد پایین

😲😟😟😟😟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

جدا مثل من مجرد بودم میشدم بعد ازدواجم گاهی فعلا که نه ولی خیلی خیلی بددددددده ادم حس میکنه توی دنیا ...

واسم دعا کنین خوب شم...چند شبه که تمام فکرو ذهنم شده ترس از فلج خواب شدنو توهماتش...با شوهرم از یکشنبه اومدیم خونه مامانم اینا...دعام کنین...منم از ته قلبم از خدا میخوام واسه دختر گلتون ديگه همچین مساعلی پیش نیاد

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
واسم دعا کنین خوب شم...چند شبه که تمام فکرو ذهنم شده ترس از فلج خواب شدنو توهماتش...با شوهرم از یکشن ...

حتما عزیزم واست دعا میکنم چون خودم تجربشو دارم واقعا ترسناکه ولی هرچقدر بتونی استرس و تنش و از خودت دور کنی خیلی خوبه بهتر میشی عزیزم امیدوارم دیگه تجربه نکنی