2777
2789
عنوان

تنبیه بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 25 پست
اوه چه وحشتناک😐 براشون قصه نمیگی یه وقت افسرده نشن زمان ما که از این قرتی بازی ها مد نبود، صدا ...

دیگه اون موقع هر چی بود برای خودشون بود ما باید نسل مون رو همون جور تربیت کنیم که دوست داشتیم خودمون رو تنبیه و تربیت کنن،بچه رو نباید عقده ای و سرخورده بار آورد عزیزم

بچه ی دو ساله و چهار ساله تنبیهش باید متناسب با کارش باشه اگه عصر شیطونی کرده همون موقع از یه چیز کو ...

حالا این دفعه امتحان کنم شاید داشت چون عصر که جیغ میزد بهش گوشزد کردم بخوای ادامه بدی قصه شب نداری و اونا هم فکر کردن یادم رفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه تنها عکسی بود در حال حاضر توی گوشی داشتم چون گوشیم رو همه اش پاک میکنم😂😂😂

خدا حفظشون کنه عزیزم ،منم دوتا گل پسر دارم یکی پنچ سالشه ،دومی هم تازه به دنیا اومده ۱۳روزشع

خدا حفظشون کنه عزیزم ،منم دوتا گل پسر دارم یکی پنچ سالشه ،دومی هم تازه به دنیا اومده ۱۳روزشع

همچنین عزیزم،قدم نو رسیده تون مبارک،حالا من که دختر ندارم ولی پسرام همه زندگیم هستن و خیلی خیلی شیرینن انقدر که دوست دارم تربیت شون رو تا حد خوبی انجام بدم،شما هم انشاءالله پسر کوچیک تون بزرگ تر بشه می فهمید چقدر خوبه و راحت هستید

تنبیه بدنی گاهی وقتا واقعا لازم وضروریه من گاهی دخترم رو به شکل قلک تنبیه میکنم وبه کف پاهاش خط کش میزنم البته، نه زیاد محکم فقط درحدی که متوجه کاراشتباهش بشه وواقعا هم تاالان نتیجه داده