سلام من ۲ تا پسر دارم ۴ ساله و ۲ ساله خیلی خوبن ولی به تازگی جیغ میزنن و وسایل پرتاب میکنن،من امروز چند بار با بازی و جدی تذکر دادم بهشون ولی دیرن۵جواب نداد تنبیه شون کردم که امشب نمیام اتاق شون قصه بگم!!به نظرتان درست بود کارم؟؟؟؟
اوه چه وحشتناک😐 براشون قصه نمیگی یه وقت افسرده نشن زمان ما که از این قرتی بازی ها مد نبود، صدا ...
دیگه اون موقع هر چی بود برای خودشون بود ما باید نسل مون رو همون جور تربیت کنیم که دوست داشتیم خودمون رو تنبیه و تربیت کنن،بچه رو نباید عقده ای و سرخورده بار آورد عزیزم
خدا حفظشون کنه عزیزم ،منم دوتا گل پسر دارم یکی پنچ سالشه ،دومی هم تازه به دنیا اومده ۱۳روزشع
همچنین عزیزم،قدم نو رسیده تون مبارک،حالا من که دختر ندارم ولی پسرام همه زندگیم هستن و خیلی خیلی شیرینن انقدر که دوست دارم تربیت شون رو تا حد خوبی انجام بدم،شما هم انشاءالله پسر کوچیک تون بزرگ تر بشه می فهمید چقدر خوبه و راحت هستید
تنبیه بدنی گاهی وقتا واقعا لازم وضروریه من گاهی دخترم رو به شکل قلک تنبیه میکنم وبه کف پاهاش خط کش میزنم البته، نه زیاد محکم فقط درحدی که متوجه کاراشتباهش بشه وواقعا هم تاالان نتیجه داده