2821
2789
عنوان

تنبیه بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 25 پست
اوه چه وحشتناک😐 براشون قصه نمیگی یه وقت افسرده نشن زمان ما که از این قرتی بازی ها مد نبود، صدا ...

دیگه اون موقع هر چی بود برای خودشون بود ما باید نسل مون رو همون جور تربیت کنیم که دوست داشتیم خودمون رو تنبیه و تربیت کنن،بچه رو نباید عقده ای و سرخورده بار آورد عزیزم

بچه ی دو ساله و چهار ساله تنبیهش باید متناسب با کارش باشه اگه عصر شیطونی کرده همون موقع از یه چیز کو ...

حالا این دفعه امتحان کنم شاید داشت چون عصر که جیغ میزد بهش گوشزد کردم بخوای ادامه بدی قصه شب نداری و اونا هم فکر کردن یادم رفته

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دیگه تنها عکسی بود در حال حاضر توی گوشی داشتم چون گوشیم رو همه اش پاک میکنم😂😂😂

خدا حفظشون کنه عزیزم ،منم دوتا گل پسر دارم یکی پنچ سالشه ،دومی هم تازه به دنیا اومده ۱۳روزشع

خدا حفظشون کنه عزیزم ،منم دوتا گل پسر دارم یکی پنچ سالشه ،دومی هم تازه به دنیا اومده ۱۳روزشع

همچنین عزیزم،قدم نو رسیده تون مبارک،حالا من که دختر ندارم ولی پسرام همه زندگیم هستن و خیلی خیلی شیرینن انقدر که دوست دارم تربیت شون رو تا حد خوبی انجام بدم،شما هم انشاءالله پسر کوچیک تون بزرگ تر بشه می فهمید چقدر خوبه و راحت هستید

تنبیه بدنی گاهی وقتا واقعا لازم وضروریه من گاهی دخترم رو به شکل قلک تنبیه میکنم وبه کف پاهاش خط کش میزنم البته، نه زیاد محکم فقط درحدی که متوجه کاراشتباهش بشه وواقعا هم تاالان نتیجه داده

2823
2791
2779
2792