2777
2789
عنوان

خواهرشوهر م دیشب کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 38 پست
ابجی من کیست داشت اندازه ی توپ تنیس قرص خورد خوب شد ازدواج کرد در دوووران نامه زدی حامله وشد

منم همون اندازه س نمیدونم واقعا کیست تاثیر داره تو بارداری 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره
از قدیمیام میدونم 

میدووونم از منم قدیمی تری قشنگم 😘

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
من داشتم قرص جلوگیری خوردم خوب شدم.ولی حامله نه فعلا

عزیزم چند ماه اقدامی مشکلت فقط کیست؟؟؟ 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
عزیزم چند ماه اقدامی مشکلت فقط کیست؟؟؟ 

سه سال و خرده ای هست

پلی کیستیکم خودم.همسرمم جدیدا یه کم ضعیف شده

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 

منم کیست داشتم باردار شدم،موقع سزارین دکترم کیست رو هم برداشته بود.

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭

والا   منم رفته بودم تنبلی تخمدان داشتم سه ماه قرص خوردم بعدش گذاشتم نی نی بیادمن همون ماه اول حامله شدم.البته قبلش نذاشته بودم ببینم باردارمیشم یانه فقط یبارپریودم ۴۰روزطول کشیداونموقع رفتم سونوفهمیدم تنبلی دارم.

توخوب باش اگه مردی بامن🤐