2777
2789
2790
2778

دوستان یه خانوم مطلقه با بچش هفته پیش خونه خریدن تو ساختمونمون همسایه طبقه پایینیشون که یه خانوم مثلا مذهبی و هر هفته روضه میذاره و خیلی ادعای نماز و قران خوندنش میاد صبح اومددر خونمون به مامانم و همسایه روبرویی گفت استشهاد جمع کنین این خانومو بندازیم بیرون مامانم گفت به چه دلیل ؟؟!!! جواب احمقانش این بود  خانوم مطلقه ممکنه شوهر منو پسرمو اغفال کنه!!!!! همسایه روبروییمون همون صاحبخونه این خانوم میشه و قبلا خودش مطلقه بوده و الان دو سالی میشه ازدواج کرده بهش گفت تا آخر پاییز خونه رو تخلیه کنین که پسرت و شوهرت اغفال نشن یعنی قشنگ ترکوندش 😹😹😹

ژوووون😄😄😄

میشه واسه بر آورده حاجت دل شکسته ام سه تا صلوات هدیه کنید به مادر پهلو شکسته ی اهل بیت (ع) خانوم حضرت زهرا (س)😖,من حاجتمو از خانوم گرفتم🙌🙌🙌🙌😍اگه دوس داشتی همون سه تا صلوات وبرای سلامتی نی نی تو دلم به ایشون هدیه کن 😘انشالله که شمام حاجت روا بشی 💕💕💞💞💋💋💋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز