2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااااي😂😂😂 نميري دختر چش نيس ك ! راداره😝 

اوف نگم برات😅خاندانشون همینجوری هستن من جلویِ عموهاش هم میگم چشم فلانی ها(فامیلی شوهرم) لامصب خیلی قویه با سر پایین هم تشخیص میدن😂😅

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
شوهرر منم سرش پایینه اما از پایین لامصب همه جا رو میبینه🤣

والا بعضی از مردا ترجیح میدن پایینو بیشترببینن تا بالارو 😂شوهرمنم همینجوریه سرش پایینه ولی معلوم نیست چی میبینه اون پایین🤣🤣

اوف نگم برات😅خاندانشون همینجوری هستن من جلویِ عموهاش هم میگم چشم فلانی ها(فامیلی شوهرم) لامصب خیلی ...

😂😂 

موجودات عجيبين😒

خدا هدايتشون كنه هممممشونو از دم😝

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️
عزیزم آدم با کسایی ک خیلی چیزارونمیدونن بحث بیخود نمیکنه التماس_تفکر#  

واقعا نمیدونم چی بگم وقتی به راحتی در مورد شخصی که حتی دو جمله هم حرف نزدی تصمیم میگیری همون بهتر که حرف نزنی

والا بعضی از مردا ترجیح میدن پایینو بیشترببینن تا بالارو 😂شوهرمنم همینجوریه سرش پایینه ولی معلوم نی ...

پایین رو نمیبینه که از پایین همه جا رو میبینه چجوری الله و اعلم🤣روز خواستگاری انقدرررر سرش پایین بود من گفتم این اصلا منو نگاه نکرد سنتی هم بودیم خلاصه بعد از چند سال از عروسی حرف لباس شد من گفتم یادم نمیاد خواستگاری چی پوشیده بودم اونجا بود که شوهرم خودش رو لو داد گفت فلان لباست رو با شلوار سفید پوشیده بودی(تازه من چادرم سرم بودا )😅گفتم تو که سرت پایین بود گفت نه از بس چادر سر کردن بلد نبودی هی باز و بسته کردی دیدم🤨😂

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
😂😂  موجودات عجيبين😒 خدا هدايتشون كنه هممممشونو از دم😝

الهی آمین هدایت شده ها رو هم عاقل کنه😁😜

این خیلی بده که  مرد باید انقدر مرد باشه وجود داشته باشه که زنش رو هرجور که هست قبول داشته ...

بعضی زنا هسن ک لباسای شوهرشونو میپوشن شلواراشون انقد پاچه لند ک میسابه رو زمین و موهاشون سه رنگ داره و از کنارشون رد میشی بوی گند عرق و غذا من ک زنم یعنی بدم میاد از زن بودن.اون مرد بیچاره چ گناهی کرده.بازم میگم هیچی دلیل خیانت و چش چرونی نیس ولی بعضیا شورشو در اوردن

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
عزیزم تو چیکار کردی با نامزدت?

همش زنگ اس قسم آیه ک جوابمو بده 

حتی زنگ زد ب گوشی بابام مامانم بازم باهاش حرف نزدم

فقط اس دادم میخام ی دو دوتا چهارتای مشت واسه زندگیمو آیندم کنم مزاحمم نشو هروقت ب جواب رسیدم خبرتون میکنم(منظورم خانوادگی بود) بعد بازم هی اس داد من معذرت میخام تقصیره منه و.... ولی دیگه جواب ندادم

گفتی که پس از سیاهی رنگی نبود! ؟ پس موی سیاه من چرا گشت سپید...