2777
2789
عنوان

لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 22 پست
آزمایش بهترین راهه گلم انشالله که بارداری 

انشاءالله لطفا دعام  کنید عزیزم

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله ک بارداری عزیزم 

برام دعا کنید دوستان

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
ممنونم عزیزم از دعای قشنگت 😊 شما مامان نشدی؟

هنوز عقدم گلم

شرایطمون خیلی سخته

دعا کن شوهرم همونی باشه که فکر میکنم 

من از تنها چیزی که توی زندگی وحشت دارم خیانته 

برام دعا کن تا اخر وفادار باشیم به همدیگه 

هنوز عقدم گلم شرایطمون خیلی سخته دعا کن شوهرم همونی باشه که فکر میکنم  من از تنها چیزی که تو ...

ایشالا همون چیزی که میخوای برات اتفاق بیوفته حتما سعی کن بشناسیش بعد برو زیر یه سقف من اشتباهات زیادی کردم 

مثلا تو عقد ناخواسته باردار شدم و سقط کردم 

شرایط شوهرم خییییلی سخت بود 

به زور و زحمت مول پیش خونه رو جور کردیم و رفتیم خونه خودمون و الان که این رو مینویسم برات چشمام پر اشک شده 😭 چون چند روز پیش شمارا یه زن رو تو گوشیش دیدم که باهاش چت میکرد و قرار میزاشت هرچی بهش گفتم زد زیرش گفت اشتباه فکر میکنی 😭😭

دوقلوهایزیبایمادر (دخمل های خوجلم) ... منتظرتونم 💓
ایشالا همون چیزی که میخوای برات اتفاق بیوفته حتما سعی کن بشناسیش بعد برو زیر یه سقف من اشتباهات زیاد ...

انشالله همه چی درست میشه گلم

انشالله نی نی های نازت که به دنیا بیان همه چی درست میشه 😊