2777
2789
عنوان

اسمتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6902 بازدید | 103 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم ولی یکم غمگینه    

اره حس میکنی غمگینه اما آدمو میبره جای دور من همچین حسی بهم دست داد از شنیدنش 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
اسمم هدی دوسش ندارم 🙁

چرا قشنگه ک من ی زمانی اسم تلگرامیم هدی بود😜

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

یک عدد هانیه هستم اسممو دوس دارم 

😜😜خوچبحالت

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

اسم من هلن هست به نظرم بینهایت زیباست همه هم بهم میگن چه اسم قشنگی

اوهوم قشنگه منم دوست😍😄

بهش بگو خیلیم قشنگه     منکه هرکی شنیده عاشق اسمم شده .

خودم خیلی عاشق اسمم هستم نظرش برام مهم نیست اسم خودش عربیه و اصلا جالب نیست قبل ازدواج اصلا اسم شوهرم رو دوست نداشتم ولی با آدمی با اون اسم ازدواج کردم

چرا قشنگه ک من ی زمانی اسم تلگرامیم هدی بود😜

نمیدونم دوسش ندارم شوهر عمم گذاشته این اسمو الانم باهاش قطع رابطه ایم شاید بخاطر اونه بدم اومده از اسمم😁😁

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
تربچه

خونت کجاس تو باغچه حتما؟😂😂😍😍😍

لوک هستم لوک خوششانس😎 نظرتون راجبه عکس پروفایلم چیه😁 قشنگه؟ وحشتناکه؟ باحاله؟ اصلا برم ...

چرا من پروفایلتو ندارم🙁