2777
2789
عنوان

بده اگه اسم بچم.....؟

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 54 پست
نه خيليم قشنگه❤️ من عاشق اسم محمد رضام خيلي دوس دارمش

ممنونم🌹

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
ن اینجور اسامی ب هیچ وجه قدیمی نمیشن مطمئن باش

ممنونم🌹

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا چ حرفا میزنین کجاش قدیمیه اسم به این قشنگی 🙄🙄🙄🙄🙄

من موافقم ولی ی خانمی ک اسم پسرش امیر حسینه میگفت خ پپشیمونم و همه مسخرش میکنن😑

پسرخالم اسمش حسینه. یک سالو نیمشه. اصن آدم کیف میکنه اسمشو صدا میزنه

😍😍😍😍

من خودم حسین خالی خواستم شوهرم محمد .دیگه گذاشتیم محمد حسین که دوتامون راضی باشیم    

😂😂😂😂

پس منم باید بذارم حسینعلی😂😂

شوهرم علی دوس داره من حسین

من موافقم ولی ی خانمی ک اسم پسرش امیر حسینه میگفت خ پپشیمونم و همه مسخرش میکنن😑

اولین باره راجب این اسم اینجور چیزی می شنوم😲😲😲 عزیزم بعضی اسما هرگز قدیمی نمیشن مثلا علی از ۱۰۰ساله هست تا ی روزه یا فاطمه و زهرا  

خدا رو شکر به خاطر همه اتفاقای خوب و قشنگی که قراره واسم پیش بیاد💜

اگه اسم مذهبی دوست داری امیرحسین و امیر علی خوبن

اما اگه ته دلت از اسمای فارسی خوشت میاد وفقط بخاطر اینکه اسم ائمه رو بچت باشه بخوای اسم مذهبی بزاری اینکارو نکن تو اطرافیانم زیاد داشتیم که بعدا پشیمون شدن

اگه اسم مذهبی دوست داری امیرحسین و امیر علی خوبن اما اگه ته دلت از اسمای فارسی خوشت میاد وفقط بخاطر ...

من عاشق این اسمم

نگرانم بعدا پسرم اذیت شه😑