2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=70633335]چراا؟[/QUOTEفهمیده میخوام ازش جدا شم مثلا دست میزاره رو نقطه ضعفم .تا حالا چنبار گفت ...

حالا چرا جدایی؟؟؟؟

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
ولی جدا نشو پشیمون میشییی با چنگ و دندون زندگیتو نگه دار من مثه خر پشیمونم 

وقتی خیانت وارد زندگی بکشه کاری نمیشه کرد بدون اعتماد چطور میشه زندگی کرد عاخه

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂

اوني كه خيانت كرده خودشو نمي كشه 

حالا اگه بكشه هم يه خاين از رو زمين كم ميشه چه بهتر

بهش بگو خودشو كشت وصيت كنه از سردر شهر اويزونش كنن بنويسن عاقبت خائنين

رالله

ببین حقیقت کل مردا اینه که نمیتونن پایبند به یکی باشن تو الان میگی این خیانت کردی بعدی بعدی و بعدی هم همینه دلیله جدایی منم همین بود اگه اونروز یکی بهم میگفت که طلاق چیکار میکنه زندگیمو با سیاست حلش میکردم بخدااا همین خونواده ای که پشت بچن ۱ سال بعد دوبار بری بیای انگ میچسبونن طرف بعدی میگه مشکل از این بوده الکی مرده رو مقصر کرده 

شاید اصلا منم یه روزی جای تو بودم و تو حای من اونوقت اینجوری برخورد میکردی؟اول بیاین خودمونو درست کنیم بعد یکی و تربیت کنیممن عاشق خونوادمم💕
نکنه توهم داری خودتو لوس میکنی

چه لوس کردنی .دیروز براش احضاریه اومد از دیروز ک فهمیده میخوام جدا شم این رفتارو میکنه

من خواهرانه بهت میگم با سیاست میتونی جمعش کنی وقتی یه قهر طولانی باشه و بعد برگردی قدرتو میدونه میدونهراین اشتباهارو کنه دوباره همین اش و همین کاسه 

شاید اصلا منم یه روزی جای تو بودم و تو حای من اونوقت اینجوری برخورد میکردی؟اول بیاین خودمونو درست کنیم بعد یکی و تربیت کنیممن عاشق خونوادمم💕
من فکر کردم یه مرد عاشقه.اه.

منم فک میکردم عاشقمه و اهل این کارا نیست .اینقدر باورش داشتم ک نمیتونم الان با خودم کنار بیام نمیتونم ببخشمش

خیلی سخته خدایی وای عزیزمن چه تضمینی هست جدابشی ودوباره ازدواج کنی خیانت نکنه بهت یاحتی بهترازاین بشه نمیگم بسوز وبسازفقط میگم بمون ودرستش کن نه به بهای پیرشدنت بلکه توزندگی خودت بکن ولی بهش محبت کن وهزارتاکاردیگه که اینجامیگن بخدابااین وضع اقتصادی بیرون واسه ماخانوما کارنیست خدای نکرده مجبورنشیم به بدترش.

نکن خواهر من همینایی که میگن جدا شو ببخشیدا فردا یکی از فامیلای همسر بعدیت باشن میگن شوهر کرده فلان شه راهش ازاد باشه و هزااار تا حرف من همه رو به چش دیدم