2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خواهر از دیشب. من برا خونه مامانمم غذا میزارم مامانم مریضه دیشب سرخ کردم الان برنج گذاشتم. همشو م ...

آهان یعنی واسه مامانت درست میکنی؟

خودش نمیتونه؟

خب پس کار خوبی میکنی

تصمیم گرفتم دیگه اول به کارهام برسم بعد بیام نی نی سایت😖😄
میگما چجوری صبح زود بیدار میشین؟ من الان بیدار شدم ولی خوابم میاد

منم عین شمام با اینکه همیشه شبا بعد نماز صبح خوابم میبره صبح گوشیم رو زنگ میکنم مثانه ام هم بهم فشار میاره بیدار میشم بعدم ی آبی ب صورتم میزنم خواب الودگیم کمتر میشه 😂😂😂😂

شب زودمیخوابیم؛بچه مدرسه ای دارم خواه وناخواه بایدصبح زودبیدارباشم😓

من بیدار میشما دوباره خواب بهم غلبه میکنه

منم عین شمام با اینکه همیشه شبا بعد نماز صبح خوابم میبره صبح گوشیم رو زنگ میکنم مثانه ام هم بهم فشار ...

خوبه باز حداقل واسه نماز بیدار میشی

من که نی نی صبحا لگد میزنه بیدارم میکنه وول میخوره شوهرم رفت سرکار ۷ هی میخندید میگفتی دیوونه تر از تو خودت بخاب عامو پاشدی چیکار کنی هرچیم براش میگم نمیفهمه 😐

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
آهان یعنی واسه مامانت درست میکنی؟ خودش نمیتونه؟ خب پس کار خوبی میکنی

اره عزیزم

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
خوش به حالت،شوهرت هیچی نمیگه؟

ببخشید ایشالله مامانت زودتر خوب بشه.منظورم از خوش بحالت این بود که میتونی تو سختیا کمک مامانت باشی.من که اصلا اختیار اینکارارو ندارم🙁

خوش به حالت،شوهرت هیچی نمیگه؟

اصلاااا. هر روز صب منو میبره غذا میذاریم میریم سرکار. ناهار برمیگردیم میخوریم باز کارای اونجارو انجام میدم شام میذارم میریم سرکار. بعضی موقع تادیر وقت خونه مامانمم اون خسته هس میاد خونه خودمون. ب خدا دیگه ب خونه خودم نمیرسم میبینم شوهرم همه جارو برق انداخته میگه تو خسته هستی میخواستم خوشحال بشی. الهی همیشه تنش سالم باشه

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد