2777
2789
عنوان

خريد امروز من (عكس)

| مشاهده متن کامل بحث + 1279 بازدید | 39 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدم قشنگ کارکرده مبارکتون باشه فیمتاش چجوره؟کانالی صفحه ای چیزی داره بخوایم سفارش بدیم؟؟

خيلي كارش تميزه تو دمكني پشم شيشه گذاشته،اين خانم رو دوستم بهم معرفي كرده همسايه دوستم  هست حقيقتا من ازش خريد كردم راضي هستم كل سرويس بدون دستگيره يخچال رو خريدم ٥٠با دستگيره ٦٥ميده كانال نداره خواستي برات شمارش رو ميفرستم

چقدر عالیه قیمتش

مبارکت باشه

خوب عزیزم به ماهم معرفیشون کن مشتری بشیم

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤

انشالله خدا به مالت برکت بده عزیزم

خدا خیرت بده

خیلی خوبه که ادم ها پشت همدیگه باشن

مخصوصا پشت خانمها باشیم

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
انشالله خدا به مالت برکت بده عزیزم خدا خیرت بده خیلی خوبه که ادم ها پشت همدیگه باشن مخصوصا پشت خا ...

ممنون از دعاي قشنگت،اولين نَفَر وتنها آدمي كه ازش خريد كرده منم خدا كنه بتونه بفروشه من كه دعا كردم مالش پر بركت بشه خيلي سخته يه زن تنها باشه

بگید کانال بزنه خیلی بهتره همه کاراشم میشه دید..رنگبندی هم داره?

رنگ بندي نداشت چون تنها پولش رو داده بود همين رنگ خريدن بود اما ميخواد مشتري جمع كنه به دلخواه مشتري بدوزه 

كانال نداره شماره تماسش رو بدم!يا بگم كانال بزنه؟

شماره تماسشون هم خوبه اما خوب نمونه کار و اینا چجوری باهاشون هماهنگ کنیم؟تلگرام دارن؟

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
2790
2778
2791
2779
2792