2777
2789
عنوان

بازم رد شدم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 39 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه ناراحت نباش ....اصلا روز امتحان استرس نداشته باش

بعضی افسرا واقعا گیرن .....ولی خب یکم باید تمرینتو بیشتر کنی ....اگه مربیت کلاچ زیاد میگیره واینا مربیتو  تو عوض کن

ترجیحا مربی  آقا بگیر

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage

من سه بار مردود شدم . یعنی عصبی بودم داشتم از استرس سکته میکردم. الانم خیلی راننده خوبی هستم. تو جاده هم میشینم. اونوقت زنداداشم دفعه اول قبول شد هنوز نمیتونه رانندگی کنه خدا میدونه یه بار نشستم کنارش یادش بدم دنده ها رو بلد نبود نگاه میکرد به دنده به زور میزد 

عزیزم منم تازه امتحان دادم بار اولم قبول شدم اصلااا استرس نداشته باش خیلی ریلکس کارتو انجام بده  ...

مباركت باش 

استرس ندارم زياد ولي خيلي سختگيرن

زن اگر از عشق لبريز شود منشور نور بي پايان ميشود.❤️❤️❤️  
بار دوم

مهم نیست که. یکی از آشناهای من ۱۳ بار رد شد ولی الان راننده فوق العاده ایه. خاله ام بار اول قبول شد الان ده ساله گواهینامه داره ولی هنوز جرئت رانندگی نداره. 

دیر و زود قبول شدن اهمیتی نداره مهم اینه که مهارتت رو خوب بالا ببری و نترسی. توی ذهنت شرایط آزمون رو تصور کن و بدترین حالتها رو تصور کن و براش توی ذهنت راهکار پیدا کن اینطوری میتونی استرست رو روز آزمون مدیریت کنی

قربونت بار دوم بودم 

اینا عادتشونه بار اول دوم میندازن حتی بار سوم بعدش دیگه افسرا خودشون یه کاری میکنن و هی بهت پوئن میدن که قبول بشی.

حتما سعی کن این هفته با یه افسر امتحان دادی و افتادی دفعه دوم با خودش بری هفته دیگه حتما قبولت میکنه 

اصلا فاصله ننداز

نه ناراحت نباش ....اصلا روز امتحان استرس نداشته باش بعضی افسرا واقعا گیرن .....ولی خب یکم باید تمری ...

نه اتفاقا كلاج نميگرفت خودم ميگرفتم فاصله ام كم شد با جدول 

زن اگر از عشق لبريز شود منشور نور بي پايان ميشود.❤️❤️❤️