2777
2789
میره بالا باز یعنی؟

نميدونم والا ولي ميگفت پارسال بايد حدود ٦ ميبوده الان خيلي لطف كنن رو ٨ بمونه

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله.آمریکا سریالهای دلارهارو داره ومیخادسریالهای دلارهای ایرانو باطل کنه که اقتصادایران فلج بشه.واسه ...

خیلی خوب میشه که

لعنت بر ترامپ عقده ای

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه
بله.آمریکا سریالهای دلارهارو داره ومیخادسریالهای دلارهای ایرانو باطل کنه که اقتصادایران فلج بشه.واسه ...

عزیزم این خبرو از کجا شنیدین

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

بالاتر؟😭😭😭😭 مگه الان زیر ۷ تومنه ک بالاتر بیاد برسه ۷؟

نه الان منظورش نبود منظورش دلار ٣٥٠٠ پارسال بود فدات شم كه كم بوده با محاسباتشون گويا بايد نزديك ٦ تومن ميبوده

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
مرسی عزیزم پس اینجوری خیلی ام کاهش قیمت نداریم

فدات بشم 

چي بگم والا 

معلوم نيست چكار ميكنن فعلا كه دارن حباب ميتركونن ولي وقتي احتكار كننده ها جنساشونو بريزم تو بازار چون احتمال خرابيشون هست كانش قيمت را داريم

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز