2777
2789
من فکر کردم تنها تو خونشون بودن.....گویا با هم فوتبال تماشا کردن

توی خونه ی مردم حتی اگر تنها هم باشی درست نیست کار ناشایستی کنه کسی . چرا فکر میکنین هر کسی تنها جایی باشه کاری کرده . منو کسی نمیبینه اینجا که بخوام دروغ بگم . من خونه ی زن داداش دوست پسرم برای یه ساعت با دوست پسرم تنها شدم چون شب بود و اونا میخواستن برن کسی رو برسونن تا جایی و منو دوست پسر از فرط خستگی خوابیدیم بدون هیچ اتفاقی . وقتی ادم این چیزا رو میخونه تاسف میخوره . 

میشه برای شادی روح بابام اگه دلت خواست صلوات بفرستی
دقیقا همسرمم همینو گفت . گفت اگه یه ذره هم سیاست داشت پامیشد کمک میکرد برادرشوهرمم سر این میگفت پاشو ...

به شوهرت بگو خاله-زنک-نباشیم#  

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو دوران دوستی اینجوری بودم البته مراسما و ختما و عروسی ها هم میرفتم 

نه من عروسی و ختم نرفتم تا حالا . ولی شش ساله دوستیم و با برادرش و زنش خیلی دوستم . ولی راستش تا حالا عروسی و ختم نرفتم ولی خب خیلی ها میرن و از نظر من بد نیست خیلی هم خوبه

نه من عروسی و ختم نرفتم تا حالا . ولی شش ساله دوستیم و با برادرش و زنش خیلی دوستم . ولی راستش تا حال ...

خدایی بعضی ها میگن حرف و حدیث میشه واسه من که نشد برعکس همه میگن ارزو خونگرمه . ما 3ماه بعد دوستیم سالگرد فوت پدرشوهرم بود رفتم مثل جاریم پا به پاش کار کردم هر کی رسید بهم بغلم میکرد میگفت خیلی مهربونی به مادرشوهرمم میگفتن از عروس شانس اوردی

خدایی بعضی ها میگن حرف و حدیث میشه واسه من که نشد برعکس همه میگن ارزو خونگرمه . ما 3ماه بعد دوستیم س ...

اره بابا. بستگی به فرهنگ خانواده ها داره خداییش . بعدشم حتما خودت خوبی که کسی حرفی هم برات درست نکرده 

ولی واقعا دمت گرم . ولی پرروش نکنا که هی تنبلی کنه 😁 ادمای تنبلو ندوست

میخواستم زنگ بزنم جاریم و برادرشوهر بزرگمم بیان دیگه نموندن میموندن زنگ میزدم