2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 11036 بازدید | 302 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از زن همکارش بپرس از کجا فهمیده همینجوری یهو زنگ زده میگه شوهرمو شوهرتو دوستشون برنامه کردن یعنی چی؟

همون پسره که شماره اون دخترارو داده به شوهرم اومده به زن این گفته...و گعته من و سوهر تو اونشب نموندیم اونجا...کلا شوهر این زن بهش خیانت میکنه طاهرا اونشب استثنائا نکرده اینکارو که بعید میدونم

عزیزم این ازدواج دوم منه 

آهان شکر خدا یکم ناراحت شدم.پس به حرف اون زنه زییاد اکتفا نکن خودت پیگیری کن.از شوهر قبلیت بخاطر خیانتش جدا شدی؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
اونا ک باهم این حرفارو ندارن مجانی حرکت میزنن😂😂

😂😂حواست باشه باز یکی ریپلای نکن بگه شما از کجا میدونین اونا حرکت میزنن 😂😂

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
وات ؟خوب ریپلای نکردم اسمم نبردم به خودت گرفتی اخ واقعا از کجا قیمتو میدونین که نرخ میدین ؟

مگه کلیپایی که تلگرامم میادو ندیدی؟ س ۱۰۰

گروپ ۶۰۰

😐تو یوتوب پره 

زنا سوار ماشین میشن طرف یواشکی فیلم گرفته 

زشته عزیز من یعنی چی تجربه داشتن یا مرد باید باشه طرف تجربه اینکارو داشته باشه یا زن اینکاره 

جا... که نیستیم مکان و زن جور کنیم برا مردم 😂😂😐😐😐

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
اره عزیزم دقیقا ...میبینی من چقدر بد شانسم...

انشالله اینسری خیانتی درکار نباشه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
😂😂حواست باشه باز یکی ریپلای نکن بگه شما از کجا میدونین اونا حرکت میزنن 😂😂

اینو دیگ ن😂😂😂من پامو از کرج بیرون نذاشتم🤣

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم
نه عزیزم مورد قبل بهم ثابت شد خودش اعتراف کرد و جدا شدیم...سر این خیلی حساس بودم که اینجوری شد

اى بابا ولى بازم تحقيق كن به خاطر حرفاى مردم زندگيتو خراب نكن 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖